Λυόμενα caput!

Λυόμενα caput!

Με αυτή τη φωτογραφία και τα παρακάτω λόγια ο Διευθυντής του Λυκείου Θέρμου «αποχαιρέτησε» τα λυόμενα που στέγαζαν το σχολείο επί 13 το Λύκειο του Θέρμου.

«Τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς 2019-20 και τελευταία μέρα στο χώρο των λυομένων. Μετά από 13 χρόνια παραμονής στα λυόμενα, το Γενικό Λύκειο Θερμού, από τη νέα χρονιά, θα στεγάζεται στο νέο κτήριο που έχει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για τη σωστή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ως Διευθυντής, τα τελευταία 3 χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του λειτουργήματος του δασκάλου.

Ευχαριστώ τη φιλόλογο Αναστασία Μαρτσούκου που τις πρώτες εμπειρίες της εκπαιδευτικής της υπηρεσίας τις πέρασε στο Θέρμο και επέδειξε εργατικότητα και ήθος. Ήδη, έχει αποσπαστεί στο Υπουργείο Παιδείας για την επόμενη χρονιά. Επίσης , ευχαριστώ την καθηγήτρια Δήμητρα Θεοδωροπούλου που τοποθετήθηκε σε Λύκειο του Αγρινίου και τους αναπληρωτές Παναγιώτη Βιγλα, Μαρια Τσούμα και Βαγγέλη Τσούνη.

Τέλος, ευχαριστώ τον επί 13 χρόνια συνάδελφο, συνεργάτη και φίλο Μιχάλη Ζαραβίνα που από τη θέση του εκπαιδευτικού και του Διευθυντή του Λυκείου προσέφερε τα μέγιστα και αγωνίστηκε πραγματικά για να γίνει πραγματικότητα το όραμα για ένα νέο σύγχρονο Λύκειο. Τη νέα χρονιά αναλαμβάνει Διευθυντής στο 4ο Λύκειο Αγρινίου. Του εύχομαι επιτυχία και δύναμη, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ευθύνες της διοίκησης ενός μεγάλου σχολείου. Ως Διευθυντής με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους νέους που θα τοποθετηθούν, όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το σχολείο.Θέλουμε οι φορείς του Θέρμου και η τοπική κοινωνία να στηρίξει το νέο σχολείο που χρειάζεται πολύ δουλειά για την οργάνωση και την ανταπόκρισή του στον εκπαιδευτικό και πνευματικό- πολιτιστικό ρόλο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής».

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr