ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΛύγισε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ήταν τα παιδιά μου»

Λύγισε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ήταν τα παιδιά μου»

Λύγισε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ήταν τα παιδιά μου»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την σχέση της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και εξήγησε πώς ήρθαν πιο κοντά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η επιχειρηματίας, έδωσε αρκετό χρόνο στην Ιωάννα για να μπορέσει να την εμπιστευθεί.

«Εγώ μπήκα πολύ αργά στην ζωή της Ιωάννας. Δεν ήθελα ούτε να την πιέσω, ούτε να μου πει στοιχεία για το συμβάν. Αυτό έγινε σε διάστημα περίπου δύο μηνών. Μέσα από αυτή την ιστορία, συνειδητοποιώ και εγώ άλλα πράγματα, γιατί έχω παιδιά μεγάλα πλέον. Έχω δύο κορίτσια 17 και 19 ετών και ταυτίζω τα παιδιά μου με την ιστορία της Ιωάννας. Θα μπορούσε στη θέση της Ιωάννας να είναι τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα συναισθήματα της Ιωάννας και τη δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι γύρω της. «Σίγουρα, υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα νιώθει άσχημα προς την κατηγορούμενη. Υπάρχουν τα ξεσπάσματα, υπάρχουν κρίσεις.

Έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά η Ιωάννα για να βρίσκεται εδώ σήμερα και να στέκεται ψύχραιμη και να κάνει focus στην ανάρρωσή της. Έχει κάνει πολλή δουλειά ο ψυχίατρός της, δεν είναι τυχαίο. Πρέπει όμως, να προχωρήσει μπροστά. Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά. Αυτό που έκανε ήταν συγκλονιστικό, το έκανε με το ένστικτό της και την αγάπη της», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Προστατέψτε τους δημόσιους λειτουργούς από τους αντιεμβολιαστές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr