Λουδοβίκος των Ανωγείων – Moυσική ξενάγηση στην έκθεση «Ιχνηλατώντας το φως»

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 8μμ ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, με τη συνοδεία του μελωδικού μαντολίνου και την αισθαντική φωνή του, σε μία «χαμηλόφωνη» μουσική…

cea4cea9ce9d-ce91ce9dcea9ce93ce95ce99cea9ce9d-1

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 8μμ ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, με τη συνοδεία του μελωδικού μαντολίνου και την αισθαντική φωνή του, σε μία «χαμηλόφωνη» μουσική ξενάγηση στην ζωγραφική του έκθεση «Ιχνηλατώντας στο φως» στην genesis gallery του Γιώργου Τζάνερη, στην οδό Ιπποκράτους 121.

Όπως αναφέρει η genesis gallery: «Σε αυτή την μαγική βραδιά τις φωνές τους θα ενώσουν μαζί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων η Μαρίνα Δακανάλη και η Μόρφω Τσαϊρέλη.

Με τα μουσικά τους όργανα θα τον συνοδεύσουν οι: Μανώλης Μπαρδάνης φυσαρμόνικα, Αντώνης Μυτακίδης κιθάρα, Σοφία Μαυρογενίδου φλάουτο.

Το κοινό θα παρακολουθήσει το μουσικό γεγονός καθισμένο στο δάπεδο της αίθουσας – γι’ αυτό το λόγο προτείνεται να φέρετε μαζί σας ένα μαξιλάρι για να είστε άνετοι!

Είστε όλοι καλεσμένοι για μια μουσική εμπειρία χωρίς ηχητικές εγκαταστάσεις όπως παλιά…

Η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς να απαιτούνται τηλεφωνικές κρατήσεις, αλλά θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθώς η χωρητικότητα της genesis gallery είναι περιορισμένη».

Info
Gallery Genesis.
121 IPPOKRATOUS Street,
Athens,11472
Greece.
Tel.: +30 211 7100566
www.gallerygenesisathens.com
www.facebook.com/yiorgos.tzaneris
www.facebook.com/pages/Genesis-Gallery
https://www.instagram.com/gallerygenesisathens/
Gallery Genesis Opening Hours:
Tuesday – Thursday – Friday 12:00 – 21:00
Saturday 12:00 – 15:00

Πηγή: ertnews.gr