Λογικό να αφήσουν το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Αγρινίου οι κλέφτες!

Λογικό να αφήσουν το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Αγρινίου οι κλέφτες! Η υπόθεση των μπουκαδόρων στα κοσμηματοπωλεία του Μεσολογγίου έχει τόσο πολλά ενδιαφέροντα σημεία που δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις το θέμα. Μάλλον, δε, χτυπάει και τόσα πολλά καμπανάκια στις δύο αστυνομικές διευθύνσεις (σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι), ώστε δεν θα είναι περίεργο να έχουμε σύντομα ταυτοποίηση των δραστών.

Νέα τηλεφωνική γραμμή ραντεβού στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Λογικό να αφήσουν το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Αγρινίου οι κλέφτες!

Η υπόθεση των μπουκαδόρων στα κοσμηματοπωλεία του Μεσολογγίου έχει τόσο πολλά ενδιαφέροντα σημεία που δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις το θέμα. Μάλλον, δε, χτυπάει και τόσα πολλά καμπανάκια στις δύο αστυνομικές διευθύνσεις (σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι), ώστε δεν θα είναι περίεργο να έχουμε σύντομα ταυτοποίηση των δραστών.

Το να κατεβαίνει κάθε τρεις και λίγο μια... αγέλη στο Μεσολόγγι και να χτυπάει καταστήματα κοσμημάτων (που είναι όλα κι όλα πέντε στην πόλη και το ένα είναι σχεδόν δίπλα από την Αστυνομία) είναι κάτι που δεν αντέχουν οι έμποροι στην περιοχή.

Τα δύο λευκά οχήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, όπως φαίνεται, το ένα κλεμμένο από την Μεγάλη Χώρα και το άλλο παρατημένο στο Δοκίμι, δείχνουν έναν τρόπο δράσης πολύ αναγνωρίσιμο.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι και τίποτε... ροζ πάνθηρες αλλά μπαίνουν γιουρούσι στο κατάστημα, κάποιοι με ακάλυπτα χαρακτηριστικά, με τον συναγερμό να χτυπάει(!) και να αδιαφορούν, δείχνει ότι δεν φοβούνται. Το ότι σπάνε τις βιτρίνες κουτουλώντας ο ένας με τον άλλο δείχνει ότι δεν είναι και τίποτε... Αρσέν Λουπέν, αυτό έμαθαν κι αυτό κάνουν!

Τώρα, το γεγονός ότι οι έμποροι στο Μεσολόγγι απειλούν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Για να είμαστε όλοι ειλικρινείς, οι έμποροι όπως και γενικά οι πολίτες της περιοχής τους, δεν μιλούν τόσο για το συγκεκριμένο συμβάν ή τα αντίστοιχα πρόσφατα.

Μιλούν για την στάση ζωής κάποιων που τους βλέπουν κάθε μέρα να βγαίνουν στην πόλη για "μεροκάματο", συχνά ανά μπουλούκια, με μόνο σκοπό να αρπάξουν ό, τι βρουν. Βαρέθηκαν να βλέπουν κάποιους να θεωρούν την κλοπή και την βία ως την απασχόλησή τους!

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει πιο ταιριαστό φαινόμενο από το να κλέψει κάποιος στο Μεσολόγγι, να έρθει προς Αγρίνιο και να αφήσει το αυτοκίνητο της "δουλειάς" στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου της πόλης! Πιο κατάλληλος χώρος, χωρίς κάμερες(αλήθεια τι περιμένουν για να βάλουν οι ιθύνοντες;), χωρίς ουσιαστική φύλαξη, με τόσους πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν τι να κάνουν και πραγματοποιούν επισκέψεις για αναψυχή στον χώρο, δεν υπάρχει.

Αν θες να παρατήσεις το ύποπτο αμάξι σου με ασφάλεια, το παρατάς στο κέντρο διερχομένων που λέγεται Νοσοκομείο, όπου υπάρχει μια πύλη στην οποία δεν σε ρωτάει κανείς πού πας!

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Οι κότες, οι φτωχοί, οι Έλληνες και τα εμβλήματα στα κόμματα