ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ λογική του «μαγαζιού μας» στο τοπικό ποδόσφαιρο

Η λογική του «μαγαζιού μας» στο τοπικό ποδόσφαιρο

Η λογική του «μαγαζιού μας» στο τοπικό ποδόσφαιρο

Η λογική του «μαγαζιού μας» στο τοπικό ποδόσφαιρο

Όποιος νομίζει ότι είναι λίγος ο κόσμος που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάνει λάθος.

Από εκεί βγαίνουν οι πρόεδροι των ενώσεων που βγάζουν την ΕΠΟ που επηρεάζει τα πάντα σε ένα ποδόσφαιρο που κάποιοι το βλέπουν ως έπαθλο ή ως μέσο για να κάνουν τις δουλειές τους.

Αλλά το σημαντικό είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι κάνουν το γούστο τους και χαλάνε λεφτά και τις οικογένειές τους για την τρέλα που έχουν για την μπάλα.

Για χρόνια στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας είχαν ακουστεί σημεία και τέρατα για χρήματα που πήγαιναν κι ερχόταν για παρεμβάσεις εύσωμων κυρίων και άλλα πολλά.

Νομίζαμε όλοι ότι αυτά έμειναν πίσω, άλλωστε με πολλές φανφάρες παρουσιάστηκε ως επιτυχία ότι άλλαξαν κανονισμοί δεκαετιών, όπως το να είναι ο πρόεδρος της ένωσης των σωματείων του νομού υποχρεωτικά από το Μεσολόγγι!

Φαίνεται όμως ότι η νοοτροπία του Λουδοβίκου και οι πατρίκιοι με τους πληβείους δεν έλειψαν από τα μυαλά εκείνων που δεν μπορούν να δεχτούν ότι μπορεί να κατέβει κι άλλος υποψήφιος από τους ίδιους.

Με μια ημερομηνία που ορίστηκε από τον σημερινό πρόεδρο της ΕΠΣ και τον κύκλο του και με έναν ορισμό για εκλογές που δεν έμαθε κανένας, άρχισε το τσεκούρι.

Με διάφορα προσχήματα έμειναν 20 σωματεία και κόπηκαν 11 που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου γιατί… δεν βγαίνουν τα κουκιά!

Για  να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει, η πρωταθλήτρια στον Αιτωλοακαρνανία δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου!

Κάτι που δεν είναι και τόσο τρελό αν φανταστεί κανείς ότι έχει πάρει το πρωτάθλημα καιρό τώρα κι επειδή δεν ψηφίζει «σωστά» μάλλον δεν της έχει γίνει ακόμη ούτε νύξη για απονομή!

Όλα αυτά τα ξέρουν όσοι ασχολούνται και πολύ περισσότερο τα ίδια τα σωματεία. Ξέρουν ποιος ασχολήθηκε με το τοπικό ποδόσφαιρο και ποιος όχι, ποιος έντυσε τις ομάδες και ποιος τις άφησε χωρίς στοιχειώδες υλικό.

Και όλα θα φανούν μπροστά μας το επόμενο διάστημα ξεκάθαρα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η ώρα των εργαζομένων και των… εκλογών (;)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr