ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα«Λήξη συναγερμού»: Αρνητικό στον κορωνοϊό το δείγμα από την Αμφιλοχία – Την Πέμπτη η κηδεία του Γιάννη Μπαρλά

«Λήξη συναγερμού»: Αρνητικό στον κορωνοϊό το δείγμα από την Αμφιλοχία – Την Πέμπτη η κηδεία του Γιάννη Μπαρλά

«Λήξη συναγερμού»: Αρνητικό στον κορωνοϊό το δείγμα από την Αμφιλοχία – Την Πέμπτη η κηδεία του Γιάννη Μπαρλά

Όπως είχε γράψει το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου το karvasaras.gr, θλίψη προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή στην Αμφιλοχία η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου ιατρικού επισκέπτη Γιάννη Μπαρλά. Λίγες ώρες αργότερα όμως, από «ράδιο αρβύλα» προκλήθηκε ανησυχία για το αν ο εκλιπών είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, με αφορμή την αναβολή της τέλεσης της κηδείας, καθώς έπρεπε να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Ε​ίναι αλήθεια ότι δείγμα αίματος του εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο, ακολουθώντας μία εντελώς τυπική διαδικασία. Πρόκειται για το πρωτόκολλο που ακολουθείτε σε τέτοιες περιπτώσεις, προληπτικά και μόνο. Όπως αναμενόταν μάλιστα, τα αποτελέσματα της εξέτασης βγήκαν πριν από λίγη ώρα και είναι αρνητικά στον ιό, που σημαίνει πως πλέον μπορεί να τελεσθεί η κηδεία του αγαπητού σε όλους Γιάννη Μπαρλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις ημέρες σε ηλικία 81 ετών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και αφού πλέον, και τυπικά, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχει ακολουθηθεί η απαραίτητη διαδικασία, η κηδεία του θα τελεσθεί στη Στάνο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr