ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΛιβανός: Θα παρουσιάσει στον Αστακό μέτρα και χρηματοδοτικά εργαλεία για την κτηνοτροφία

Λιβανός: Θα παρουσιάσει στον Αστακό μέτρα και χρηματοδοτικά εργαλεία για την κτηνοτροφία

Λιβανός: Θα παρουσιάσει στον Αστακό μέτρα και χρηματοδοτικά εργαλεία για την κτηνοτροφία

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός από τον Αστακό όπου θα βρεθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης, πρόκειται να παρουσιάσει μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου.

Η εκδήλωση με θέμα «Κτηνοτροφία: Μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία ΠΑΑ- Νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥπΑΑΤ» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου στον  Αστακό, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου (ώρα 12:00).

Με δεδομένα τα υγειονομικά πρωτόκολλα υπενθυμίζεται ότι ΜΟΝΟ όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μπορούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία. Για όσους δεν δύνανται να συμμετέχουν δια ζώσης θα υπάρξει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom και Live streaming στις σελίδες του Υπουργού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη προσέλευσή σας καθώς στην είσοδο του Δημαρχείου θα υπάρχει συνεργείο του ΕΟΔΥ το οποίο θα κάνει rapid testσε όσους μετάσχουν στη συνεδρίαση.

ZOOM LINK: https://us02web.zoom.us/j/85048758808

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμβολή του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ηλεία – Φωτιά σε σπίτι: Στο δρόμο πολυμελής οικογένεια

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr