ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΛιβανός: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»

Λιβανός: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»

Λιβανός: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με αφορμή την ψήφιση του νέου Πτωχευτικού Κώδικα.  Και οι βουλευτές της συμπολίτευσης σε αυτή την κοινοβουλευτική μάχη δεν είχαν να κάνουν και πολλά για να απαντήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αρκούσε να θυμίσουν ότι οι διώξεις κατά του Π. Λαφαζάνη έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Αυτό έκανε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός απαντώντας στους εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ Αχτσιόγλου και Σκουρλέτη.

«Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ακούσετε από 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός ο οποίος κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας, ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για να γίνουν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οτι ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός που κυνηγά τον πρώην σύντροφο σας κ. Λαφαζάνη στα δικαστήρια» είπε χαρακτηριστικά ο Σπ. Λιβανός και κατέληξε λέγοντας με νόημα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «πήγατε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr