ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΛιβανός: Καμία κουβέντα για το αύριο από τον Τσίπρα

Λιβανός: Καμία κουβέντα για το αύριο από τον Τσίπρα

Λιβανός: Καμία κουβέντα για το αύριο από τον Τσίπρα

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός απάντησε στην κριτική που άσκησε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο νομοσχέδιο για την Παιδεία.

«Η ομιλία του κ. Τσίπρα ήταν άψυχη, άνευρη, ξύλινη και χωρίς όραμα ομιλία, που αναφερόταν στο χθες. Προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από την οικονομική κρίση, για να δικαιολογήσει όσα δεν έκανε η κυβέρνησή του στην Παιδεία. Καμία κουβέντα για το αύριο. Αντίθετα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με πάθος για τις ανάγκες και τις προοπτικές των νέων. Για τη μεγάλη ελπίδα που φέρνει το πρόγραμμά μας για την εκπαίδευση, την παιδεία και τους νέους μας» ανέφερε ο Σπ. Λιβανός.

Ιδίως στα θέματα Παιδείας η ΝΔ και ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να αποδομήσουν την όποια κριτική προκύπτει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν π.χ. ότι τα Αγγλικά στο νηπιαγωγείο εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα, η όποια κριτική έρχεται από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καμία τύχη να γίνει πειστική.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr