ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΛιβανός στο «Δυτικά Fm 92,8» για Κουρουμπλή: «Δεν μπορείς να παίζεις πολιτικά παιχνίδια με το θάνατο ενός συμπολίτη»

Λιβανός στο «Δυτικά Fm 92,8» για Κουρουμπλή: «Δεν μπορείς να παίζεις πολιτικά παιχνίδια με το θάνατο ενός συμπολίτη»

Λιβανός στο «Δυτικά Fm 92,8» για Κουρουμπλή: «Δεν μπορείς να παίζεις πολιτικά παιχνίδια με το θάνατο ενός συμπολίτη»

Στο «Δυτικά Fm 92,8», φιλοξενήθηκε ο Σπήλιος Λιβανός και σε ερώτηση για τον Π. Κουρουμπλή ανέφερε πως «Δεν μπορείς να παίζεις πολιτικά παιχνίδια με το θάνατο ενός συμπολίτη»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που μίλησε στο “Δυτικά Fm 92,8” χαρακτήρισε πολύ λανθασμένη την τοποθέτηση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.

“Ευτυχώς κρίθηκε λανθασμένη και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ”, πρόσθεσε ο κ. Λιβανός κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Δήμητρα Λαοπόδη.

“Θεωρώ ότι αυτή η τεράστια κρίση της πανδημίας την οποία ζούμε που έχει επιφέρει τόσες χιλιάδες θανάτους και στον κόσμο όλο και τη χώρα μας, δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο μικροκομματικών επιδιώξεων. Δεν μπορείς ποτέ να παίζεις με το θάνατο ενός συμπολίτη πολιτικά παιχνίδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο υπουργός είπε ότι ο βουλευτής θα πρέπει να ανασκευάσει τα λεγόμενά του, ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής έκανε με  δηλώσεις του ακριβώς το αντίθετο.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ψηφιακή κάρτα: Ξεκινά η εφαρμογή της από τον Ιανουάριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr