Λίτσα Πατέρα: “Έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1”

Η Λίτσα Πατέρα συνάντησε τη Σίσσυ Χριστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, δε, η…

patera22

Η Λίτσα Πατέρα συνάντησε τη Σίσσυ Χριστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την μακρόχρονη και σταθερή συνεργασία που διατηρεί με τον ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας όμως πως έχουν υπάρξει στιγμές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από το κανάλι.

Ειδικότερα, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω ότι έχω ρίζες στον ΑΝΤ1. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα πρώτα μου χρόνια, τον Μίνωα μας, όλα αυτά που ζήσαμε τα όμορφα και τα λοιπά. Εγώ για να φύγω από τον ΑΝΤ1 θα πρέπει να έχω έναν πολύ σοβαρό συναισθηματικό λόγο. Ούτε οικονομικό ούτε δουλειάς. Έναν συναισθηματικό λόγο εάν έχω, τότε θα φύγω». «Θα φύγω γιατί ίσως και να μην κάνω καλά τη δουλειά μου».

«Όταν δεν είσαι καλά σε ψυχολογικό επίπεδο , δεν μπορείς να αποδώσεις. Και επειδή στόχος της ζωής μου είναι να αποδείξω στον κόσμο και τα περιοδικά για να μάθει ο κόσμος. Γιατί αυτή η επιστήμη σε πάει κατευθείαν στο Θεό. Δηλαδή βλέπεις ότι έρχεται ο Κρόνος και θα μου βγάλει αυτό το πράγμα. Έχω πει κάτι ψέματα; Έχω δώσει κάποιο χαρτί πως έχω βγάλει το τάδε Πανεπιστήμιο; Θα έρθει κατά έναν τρόπο που λες… τι Θεός είσαι εσύ».

«Κάποια στιγμή έφθασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1 γιατί έχω και γω τρεις πλανήτες στον Καρκίνο και όλο κλαψουρίζω. Κάτι μπορεί να με έχει πειράξει αλλά δεν είναι τόσο δυνατό που να μου δώσει αυτή την ώθηση και να πω πως τελείωσα από εδώ» πρόσθεσε, εν συνεχεία, Λίτσα Πατέρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: zappit.gr