Λίτσα Πατέρα: “Δεν ξέρω τι λέει η Μαρία Κορινθίου… περσινά ξινά σταφύλια”

“Για να φύγει η κοπέλα κάτι είχε, όμως δεν το ξέρω ούτε και δεν έχω ακούσει κανέναν καβγά να γίνεται” δηλώνει η Λίτσα Πατέρα. Έξω…

patera38

“Για να φύγει η κοπέλα κάτι είχε, όμως δεν το ξέρω ούτε και δεν έχω ακούσει κανέναν καβγά να γίνεται” δηλώνει η Λίτσα Πατέρα.

Έξω από τα στούντιο του Πρωινού του ΑΝΤ1 συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία την Λίτσα Πατέρα, το πρωινό της Τετάρτης. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την γνωστή αστρολόγο για όσα είπε η Μαρία Κορινθίου για τη συνεργασία που είχε με την ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για αυτό, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Παιδάκια… Περσινά ξινά σταφύλια συζητάτε τώρα! Δεν ξέρω! Εγώ έρχομαι αυτή την ώρα στην εκπομπή οπότε, ό,τι κι αν έχει γίνει νωρίτερα, δεν το ξέρω. Πάω να ντυθώ, να χτενιστώ και να πω τα δικά μου».

«Όχι, εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω τι λέει η Μαρία, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Δεν ξέρω πως αντιμετώπιζε εκείνη μέχρι τις 10 η ώρα που πηγαίνω εγώ και βγαίνω στον αέρα στις 12. Δεν το ξέρω αυτό».

«Πάντως ουσιαστικά υπάρχει ηρεμία, δεν έχω δει κανέναν καβγά στον αέρα. Ξέρετε, ρωτάτε λάθος άνθρωπο γιατί, όπως βλέπετε, εγώ για να ακούσω στο πλατό πάω στις 12. Αυτά έχουν τελειώσει. Για να φύγει η κοπέλα κάτι είχε, όμως δεν το ξέρω ούτε και δεν έχω ακούσει κανέναν καβγά να γίνεται» πρόσθεσε, ακόμα, η Λίτσα Πατέρα στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό Σου Σου του OPEN.

Πηγή: zappit.gr