ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΛηστής Μητροπόλεως: Βαριές κατηγορίες εναντίον του ιδίου και της 34χρονης που συνελήφθη μαζί του

Ληστής Μητροπόλεως: Βαριές κατηγορίες εναντίον του ιδίου και της 34χρονης που συνελήφθη μαζί του

Ληστής Μητροπόλεως: Βαριές κατηγορίες εναντίον του ιδίου και της 34χρονης που συνελήφθη μαζί του

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος του 33χρονου δραπέτη των φυλακών ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως καθώς και σε βάρος της 34χρονης γυναίκας η οποία συνελήφθη μαζί του καθώς και σε βάρος ενός ατόμου που αναζητείται και για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο 33χρονος συνελήφθη για την ληστεία στο υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως αλλά και για δύο ακόμα ληστείες σε υποκατάστημα της Μεταμόρφωσης την 18η Αυγούστου και σε τράπεζα στη Νέα Ιωνία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, οι εισαγγελικές αρχές απήγγειλαν σε βάρος των κατηγορουμένων τις κατηγορίες της ληστείας από κοινού και κατά συρροή, της συνέργειας σε ληστεία, της διακεκριμένης οπλοφορίας κατ΄εξακολούθηση και της αγοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού, αδικήματα τα οποία τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος καθώς και τις πλημμεληματικές κατηγορίας της οπλοφορίας κατ΄εξακολούθηση, της άρνησης υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, της οπλοκατοχής κατά συναυτουργία, της υπόθαλψης και της βίας κατά υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη κατηγορούμενη αντιμετωπίζει τα κακουργήματα της διακεκριμένης οπλοφορίας άπαξ και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και τα πλημμελήματα της υπόθαλψης, της οπλοφορίας άπαξ και της οπλοκατοχής κατά συναυτουργία. Και οι δυο παραπέμφθηκαν ενώπιον ανακριτή. Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 33χρονος ληστής.

Πηγή: newsit.gr

Γέφυρα Τατάρνας: Εκδήλωση για τον ενιαίο ρόλο της Ρούμελης στην Επανάσταση του 1821 με τίτλο “Άνεμος Λευτεριάς”

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr