ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΛηστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Απείλησαν κι έδεσαν γνωστό μουσικοσυνθέτη οι δράστες

Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Απείλησαν κι έδεσαν γνωστό μουσικοσυνθέτη οι δράστες

Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Απείλησαν κι έδεσαν γνωστό μουσικοσυνθέτη οι δράστες

Εφιαλτικές ώρες έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (08.06.2022) γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος βρισκόταν στα γραφεία της γνωστής δισκογραφικής εταιρίας στη Βούλα όταν σε αυτή εισέβαλαν δυο ληστές!

Όλα έγιναν στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν οι δυο ληστές μπήκαν στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Βούλα από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο του κτιρίου. Εκείνη την ώρα, στο κτίριο ήταν και ο μουσικοσυνθέτης, που συνέχιζε τη δουλειά στο στούντιο…

Οι δυο δράστες φορούσαν χειρουργικές μάσκες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Ίσως δεν περίμεναν να βρουν κανέναν μέσα στα γραφεία της εταιρίας και όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τον μουσικοσυνθέτη, τον απείλησαν με ένα κατσαβίδι.

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αφού τον απείλησαν με το κατσαβίδι, τον χτύπησαν και τον έδεσαν σε μια καρέκλα στο στούντιο.

Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το χώρο και κατάφεραν να παραβιάσουν τρία μικρά χρηματοκιβώτια και να πάρουν μαζί τους ένα απ’ αυτά. Το περιεχόμενο που πήραν μαζί τους οι ληστές είναι άγνωστο.

Την έρευνα για την εξιχνίαση της ληστείας στη γνωστή δισκογραφική εταιρία έχει αναλάβει η Ασφάλεια και σε πρώτη φάση, πέρα από την κατάθεση του μουσικοσυνθέτη, θα εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο της εταιρίας όσο και άλλων στην περιοχή για να εντοπιστούν οι κινήσεις των ληστών πριν και μετά το γεγονός.

Πηγή: newsit.gr

Πανελλαδικές 2022: Δείτε τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική (ΓΕΛ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ