Λιόλιου για το επίμαχο περιστατικό στην πίστα: «Ένιωσα ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι»

Καλεσμένη στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/3) βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μία γεμάτη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας…

lioliou

Καλεσμένη στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/3) βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μία γεμάτη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόσφατο επίμαχο σκηνικό με τον τραυματισμό της επάνω στην πίστα, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

«Είμαι πάντα ερωτευμένη, δεν μπορώ την αποστειρωμένη ζωή, είμαι καλλιτέχνης. Πάντα υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα. Φαντάσου μια ζωή χωρίς το φλερτ και τη μουσική, αυτά είναι η χρυσόσκονη της ζωής», δηλώνει η Κατερίνα Λιόλιου.

«Μη με βλέπεις έτσι σκληρή. Έχω πολλές άμυνες και φίλτρα, μέσα μου είμαι χαλί», παραδέχεται η τραγουδίστρια στο The 2Night Show.

«Το να πάρεις ένα μαγαζί στην πλάτη σου είναι μεγάλη ευθύνη. Πάντα έχεις στο μυαλό σου το προσωπικό, το πώς θα πάει. Λες: πάμε να κάνουμε κάτι ομαδικό εδώ. Αν δεν μπορέσει ο άλλος να δει το όραμα που έχω, δεν μπορεί να συνυπάρξει», σημειώνει η Κατερίνα Λιόλιου με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της στο LUX στις 8 Μαρτίου.

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου και ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι. Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να με ακούσει κι εγώ τον ξενέρωσα», απαντά η Κατερίνα Λιόλιου σχετικά με το επίμαχο περιστατικό με τον μικροτραυματισμό της επάνω στην πίστα από αντικείμενο.

«Δεν μου άρεσε που δεν σηκώθηκε να μου πει συγνώμη, ότι το έκανε κατά λάθος, ενώ ξέραμε από ποιο τραπέζι έγινε. Ήμουν πολύ ευγενική, αν με δεις στο βίντεο. Του ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει», καταλήγει κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Λιόλιου.

Πηγή: zappit.gr