Λύνουν… διαφορές

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου στην Β΄Κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας, και στη «δύση» του έτους,  πολλές ομάδες παίζουν σε καθοριστικά ματς. Μεγάλα παιγνίδια  στο Χαλκιόπουλο, στο Θέρμο, στην Παραβόλα, στο Ευηνοχώρι, στο Ενωσιακό και σε άλλα γήπεδα, αφού σε κάθε Όμιλο αναμένονται αναμετρήσεις κομβικές για τη συνέχεια.

 

Α΄ Όμιλος

Στο Ενωσιακό γήπεδο στο Μεσολόγγι  ο 4ος της βαθμολογίας Άγιος Θωμάς υποδέχεται την Αναγέννηση Θέρμου, που βρίσκεται στην κορυφή με 25 βαθμούς και τέσσερις περισσότερους απ’ τους γηπεδούχους. Η έτερη ομάδα της κορυφής, η Παλαιοπαναγιά,  αντιμετωπίζει τον μάλλον «βολικό» ΓΟ Μεσολογγίου, αλλά η 3η Γραμματικού που υπολείπεται δύο βαθμούς θα παίξει στο Ξηροπήγαδο με την Ακαδημία Ναυπάκτου. Σημαντικότατο ματς επίσης στο Ευηνοχώρι, όπου η Ένωση των 19 βαθμών, που δεν τα έχει παρατήσει,  υποδέχεται τον Λυγιά ο οποίος με 20 πόντους βρίσκεται μια θέση πιο πάνω, στην 5η. Ακόμη ο Αστέρας Μεσολογγίου  στο Κεφαλόβρυσο θα επιδιώξει να μείνει «ζωντανός» στο γκρουπ των διεκδικητών των πρώτων θέσεων.

 

Β΄ Όμιλος

Στο Θέρμο ο πρωτοπόρος και αήττητος  (με 10 νίκες και μία ισοπαλία) Κεραυνός Μυρτιάς (φωτο) θα υποδεχθεί τον δεύτερο ΠΑΟ Καλυβίων, σε αναμέτρηση που μάλλον για τους φλοξενούμενους κρίνει αρκετά πράγματα  καθώς αν δεν κερδίσουν κινδυνεύουν να βρεθούν τρίτοι. Πολλά βέβαια εξαρτώνται από την άλλη σπουδαία αναμέτρηση, αυτή που θα γίνει στη Παραβόλα, όπου η 4η Θύελλα (20 βαθμοί) φιλοξενεί τον τρίτο ΠΑΟ Αγρινίου, ο οποίος με 21 βαθμούς βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την ομάδα των Καλυβίων. Ο Αστέρας Αγρινίου με τους 20 βαθμούς έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ένωση Αγίου Δημητρίου, που θέλει να αποφύγει την προτελευταία θέση, για την αποφυγή της οποίας υπάρχουν τρία σημαντικά παιγνίδια: στα Όχθια η τοπική ομάδα υποδέχεται της Ελπίδες,  στη Μεγάλη Χώρα η Δάφνη παίζει με την Ποταμούλα και στο ΔΑΚ Αγρινίου η Καμαρούλα θα αντιμετωπίσει τις Φυτείες.

 

Γ΄ Όμιλος

Το ντέρμπι γίνεται στο Χαλκιόπουλο με την αναμέτρηση της 4ης ΑΕ Βάλτου (24 βαθμοί) με τον πρωτοπόρο Αμβρακικό Λουτρού των 27 βαθμών. Καιροφυλακτεί ο 2ος Ηρακλής Αστακού με 26 βαθμούς και ματς στην έδρα του με την Κατούνα, όπως και ο 3ος Αμφίλοχος με 25 βαθμούς και υποδεχόμενος τον Αετό. Η αναμέτρηση Θύρειο – Κανδήλα είναι σημαντική για την αποφυγή της 12ης θέσης.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr