ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣτη λίμνη Τριχωνίδα η τελετή έναρξης της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης

Στη λίμνη Τριχωνίδα η τελετή έναρξης της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης

Στη λίμνη Τριχωνίδα η τελετή έναρξης της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης

Καλή επιτυχία στους Ανιχνευτές που μετέχουν στην 37η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση ευχήθηκαν κατά την τελετή έναρξης στη Λίμνη Τριχωνίδα ο αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Θανάσης Μαυρομμάτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Καζαντζής, οι αντιδημάρχοι Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ζώης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Το Αγρίνιο φιλοξενεί την 37η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1η Μαΐου 2022.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου καλωσόρισε τα μέλη των 94 Κοινοτήτων Ανιχνευτών από όλη την Ελλάδα που επισκέπτονται το Αγρίνιο, σημειώνοντας: «Δίνετε στην πόλη ξεχωριστή χαρά και παλμό με τη θετική σας ενέργεια. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε τον τόπο μας και τους ανθρώπους. Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τις δράσεις σας που αφορούν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

 

Η διοργάνωση ανήκει στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου.

Μεγάλη φωτιά στο Skyfall στο Καλλιμάρμαρο (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →