ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΛίγοι «ανοιχτοί λογαριασμοί»

Λίγοι «ανοιχτοί λογαριασμοί»

Λίγοι «ανοιχτοί λογαριασμοί»

 

Η Γ΄Κατηγορία της Αιτωλοακαρανίας θα διεξαχθεί κανονικά (14η αγωνιστική) με αναμετρήσεις το Σάββατο, σε αντίθεση με την Β΄ Κατηγορία της οποίας τα ματς αναβλήθηκαν λόγω των εκλογών.  Οι… εκκρεμότητες και στους τρεις Ομίλους της Γ΄ΕΠΣΝΑ, είναι μάλλον λίγες κι αυτή η αγωνιστική περιλαμβάνει κάποια κομβικά παιγνίδια.

Στα πλαίσια του πρώτου Ομίλου το πιο έντονο ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο αγώνες. Σημαντικότερη η συνάντηση του γηπεδούχου Γαλατά με τον Αχελώο Νεοχωρίου, καθώς νίκη του Μιλτιάδη θα τον φέρει στους 20  βαθμούς και σε απόσταση 2 πόντων  από την τέταρτη θέση και  τον Αχελώο. Μάλιστα η άλλη ομάδα που έχει επίσης 22 βαθμούς, ο ΑΟ Παπαδατών, πιθανόν να ηττηθεί από τον πρωτοπόρο Αράκυνθο Ματαράγκας στο τοπικό ντέρμπυ, οπότε με νίκη του Γαλατά είναι πιθανό να καταδιώκει και τις δύο αυτές ομάδες στη συνέχεια. Σε περίπτωση που πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Νεοχωρίου, η προσέγγιση του Γαλατά στην τετράδα αναβάλλεται… επ’ αόριστον.

 

Μάλλον ήρθε ξανά η ώρα του ΑΟ Ρηγανά (φωτο) στον δεύτερο Όμιλο, καθώς υποδέχεται την σαφέστατα πιο αδύναμη Λεπενού. Με τον Άγιο Ανδρέα να έχει σειρά να κάνει το ρεπό του, ο Ρηγανάς κάνοντας νίκη επανέρχεται στην κορυφή με έναν βαθμό περισσότερο. Ειδάλλως… θα έχει «αυτοκτονήσει». Στα υπόλοιπα ματς δεν υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον, καθώς ακόμα κι αν το Ελαιόφυτο νικήσει τους Άτλαντες, απλά θα μειώσει τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τη 4η θέση.

Η σύγκρουση του Αρχοντοχωρίου με τα Σαρδήνινα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στον τρίτο Όμιλο. Το Αρχοντοχώρι με 22 πόντους ισοβαθμεί με την Χρυσοβίτσα, που κάνει το ρεπό,  στις θέσεις 3-4. Η Πυραμίς Σαρδηνίων βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω και εκτός τετράδας. Άρα αν κερδίσει το Σαββατιάτικο ματς θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία για τις θέσεις 3-4 κι ενώ οι τρεις ομάδες θα συνεχίζουν επί ίσοις όροις, έχοντας κάνει το ρεπό τους. Φαβορί για το ματς είναι το Αρχοντοχώρι, πάντως, που εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την τετράδα.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr