ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΛίγες ώρες υπομονή συστήνει ο Μπονάνος απαντώντας στον Κατσιφάρα

Λίγες ώρες υπομονή συστήνει ο Μπονάνος απαντώντας στον Κατσιφάρα

Λίγες ώρες υπομονή συστήνει ο Μπονάνος απαντώντας στον Κατσιφάρα

Λίγες ώρες υπομονή συστήνει ο Μπονάνος απαντώντας στον Κατσιφάρα

«Συστήνουμε σε όλους να κάνουν λίγες ώρες υπομονή. Η Περιφερειακή Αρχή, αν και όχι καθ’ ύλην αρμόδια για το συγκεκριμένο ζήτημα, συνεργάζεται άψογα με την Πολιτική Προστασία, τα συναρμόδια υπουργεία και την 6η ΥΠΕ και έχει κάνει παρεμβάσεις και προτάσεις περαιτέρω βελτίωσης για το χτίσιμο του ανοσολογικού τείχους. Η κοινωνία μας χρειάζεται τα εμβόλια και σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Περιθώρια λαϊκισμών και αντιπολιτευτικών οίστρων, απλά δεν υπάρχουν. Γιατί δεν εκφράζουν και δεν εκπροσωπούν κανέναν στην πραγματική κοινωνία». Mε αυτά τα λόγια ο  αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, απάντησε στην προχθεσινή παρέμβαση του Απ. Κατσιφάρα, που σχολίασε την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στο mega εμβολιαστικό κέντρο που δημιουργήθηκε και λειτουργεί από σήμερα στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ζήτησε ανάλογης δυναμικότητας εμβολιαστικά κέντρα να δημιουργηθούν στο Αγρίνιο και στον Πύργο, επικαλούμενος στοιχεία που δείχνουν υστέρηση των δύο νομών, αλλά και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας σε σχέση με τον πανελλαδικό μέσο όρο της προόδου του εμβολιαστικού προγράμματος.

Παράλληλα ο Χαράλαμπος Μπονάνος, επισημαίνει ότι «η συζήτηση για τον εμβολιαστικό προγραμματισμό δεν γίνεται με όρους επικοινωνιακών κραυγών» και ακόμη ότι «σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και τα στελέχη της Επιχείρησης «Ελευθερία», η Περιφερειακή μας Αρχή με σοβαρότητα και ευθύνη έχει αναδείξει εδώ και αρκετές ημέρες τα ζητήματα και τις ανάγκες που έχουν προκύψει».

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χ. Μπονάνος επικαλέστηκε νεότερα στοιχεία από τους εμβολιασμούς για να καλέσει τον Απ. Κατσιφάρα να «μην προσεγγίζει μικροπολιτικά τόσο σημαντικά ζητήματα, όπως το θέμα των εμβολιασμών, μια και αντίθετα με ό,τι πιστεύει ή έστω αντιλαμβάνεται,  οι εξελίξεις τον προσπερνούν καθημερινά». «Αν χθες έκανε ένα κλικ στην επίσημη ιστοσελίδα των εμβολιασμών, θα έβλεπε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας βρίσκεται κατά 8.000 εμβόλια πάνω από τη Λάρισα, 15.000 περίπου πάνω από τα Ιωάννινα και φυσικά πολύ πιο μπροστά από τη Μαγνησία και τα Χανιά, στο σύνολο εμβολιασθέντων για την πρώτη δόση. Χωρίς να υπολείπονται και οι άλλες δύο Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας» ανέφερε ο Χ. Μπονάνος.

Eφημερίδα Συνείδηση

Από τα self – test στην self ασφαλτόστρωση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr