ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΛιχουδιές στην Λαχαναγορά

Λιχουδιές στην Λαχαναγορά

Γυναίκες εθελόντριες πρόσφεραν

Λιχουδιές στην Λαχαναγορά

Γλυκά, φαγητό και κρασί στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου – Μαθητικές συναυλίες σήμερα σε Πλατεία Δημάδη και Πλατεία Ειρήνης

 

Γλυκά, τοπικές συνταγές αλλά και πολύ κρασί περίμενε το απόγευμα της Δευτέρας όσους επισκέφθηκαν το «Παραμύθι από Ζάχαρη», στο κτίριο της παλιάς Λαχαναγοράς στην Πλατεία Δημάδη. Το ιδιαίτερο γιορτινό τραπέζι στρώθηκε από γυναίκες εθελόντριες και μέλη συλλόγων της περιοχής μας, οι οποίες προσέφεραν δωρεάν τις λιχουδιές τους σε όλους τους επισκέπτες. Επειδή όμως το καλό φαγητό θέλει και το συνοδευτικό του, αμέσως μετά ακολούθησε δοκιμή κρασιού από οινοποιούς της περιοχής μας, οι οποίοι επίσης έδειξαν την διαδικασία παραγωγής στους παραβρισκόμενους.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Τριχωνίδα Α.Ε. στην παλιά Λαχαναγορά, και εντάσσονται στο πλαίσιο των πλούσιων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τις φετινές γιορτές. Σήμερα η διάθεση θα είναι πιο… ροκ, αφού θα λάβουν χώρα συναυλίες από μαθητικά γκρουπ στην Πλατεία Δημάδη και στην Πλατεία Ειρήνης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των σημερινών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

10.00 πμ Οι νέοι του Εργαστήριου Ειδικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου και στέλνουν ευχές!

18.00μμ – 20.00μμ. «Παιχνίδια μετά… Μουσικής» με την καθηγήτρια μουσικής Αλέκα Μπούκουρα (Λαχαναγορά).

18.30μμ Mαθητικά γκρούπ παίζουν μουσική (Πλατεία Δημάδη)

20.30μμ Ροκ συναυλία με τον Μάριο Μαρούσκο (πλατεία Ειρήνης)

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr