ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΛευτέρης Πετρούνιας: Έκανε αρθροσκόπηση για πρόβλημα στον ώμο

Λευτέρης Πετρούνιας: Έκανε αρθροσκόπηση για πρόβλημα στον ώμο

Λευτέρης Πετρούνιας: Έκανε αρθροσκόπηση για πρόβλημα στον ώμο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας υποβλήθηκε χθες (1/10) σε αρθροσκόπηση ώμου, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα για αρκετό καιρό και πριν τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής έκανε την επέμβαση στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η μετεγχειρητική του κατάσταση είναι εξαιρετική, με αποτέλεσμα να λάβει σήμερα το μεσημέρι εξιτήριο για να συνεχίσει την αποθεραπεία στο σπίτι του.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: «Ήταν ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και κρίθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για τη χειρουργική αντιμετώπισή του. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό και τους συνεργάτες του, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο και Νικόλαο Κουρή, για την ιδιαίτερη στήριξη και φροντίδα.

Όπως οφείλω να ευχαριστήσω και το Ερρίκος Ντυνάν, τη διοίκηση και το προσωπικό του, όχι μόνον για τη δική μου νοσηλεία, αλλά και για τη στήριξη που προσφέρουν σε κάθε αθλητή και αθλήτρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας».

Πηγή: newsit.gr

Νοσοκομείο Αγρινίου: Η «τελευταία λέξη» της τεχνολογίας στην Οφθαλμολογική

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr