ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΛευκάδα: Η στραβοτιμονιά “στοίχισε” στον κυβερνήτη του σκάφους

Λευκάδα: Η στραβοτιμονιά “στοίχισε” στον κυβερνήτη του σκάφους

Λευκάδα: Η στραβοτιμονιά “στοίχισε” στον κυβερνήτη του σκάφους

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας ότι το Ι/Φ σκάφος ”ΒΑΝΙΛΛΑ ΣΚΑΙ” Ν.Π. 1215, ότι ενώ βρισκόταν σε αναμονή προκειμένου να εισέλθει από τη βόρεια είσοδο του διαύλου Λευκάδας, λόγω λανθασμένου χειρισμού γύρισε στο πλάι, με αποτέλεσμα η δεξιά του πλευρά να ακουμπήσει τη γέφυρα.

Από το περιστατικό προκλήθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός του αλλοδαπού Κυβερνήτη του εν λόγω Ι/Φ σκάφους, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ (08) αλλοδαποί επιβαίνοντες του, είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Κυβερνήτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου κι εξήλθε.

Στη συνέχεια, το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος απομακρύνθηκε από την είσοδο του διαύλου, με τη συνδρομή του Α/Κ σκάφους και προσδέθηκε σε ασφαλές σημείο.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΒΑΝΙΛΛΑ ΣΚΑΙ”, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκε βλάβη στη λειτουργία της πλωτής γέφυρας ”ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ” Ν.Π. 26.

Άρχισαν οι συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο του Ακτίου – Χειροπέδες σε 31χρονο και 55χρονο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ