ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΛευκάδα: Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση τουρίστριας

Λευκάδα: Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση τουρίστριας

Λευκάδα: Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση τουρίστριας

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής , του ΕΚΑΒ, της αστυνομίας και ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκεται σε εξέλιξη περίπου τρεις ώρες  προκειμένου να καταφέρουν να διασώσουν και να  κατεβάσουν από το βουνό πάνω από την Βασιλική ,Αγγλίδα  τουρίστρια που βρέθηκε εκεί  με τρία άτομα ακόμη προκειμένου να κάνουν ορειβασία στο βουνό πάνω από την Πόντη της Βασιλικής. .

Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, του εδάφους αλλά και του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη τουρίστρια είναι εξαιρετικά ταλαιπωρημένη και υπέρβαρη. Πάνω από τρεις ώρες επιχειρούν περίπου 16 πυροσβέστες , το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και άνθρωποι από την τοπική κοινότητα της Βασιλικής. Αυτή την ώρα , σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν καταφέρει να την κατεβάσουν και να την βάλουν στο ασθενοφόρο.

Φαίνεται χτυπημένη στο πρόσωπο και το πόδι αλλά, ευτυχώς, έχει πλήρη επικοινωνία. Να σημειωθεί ότι οι άλλοι τρεις που ήταν παρέα είχαν καταφέρει να κατέβουν ενώ η συγκεκριμένη τουρίτρια γλύστρισε και δεν τα κατάφερε.

lefkadapress.gr

Σκέρτσος: Προσφέρεται προσωρινή στέγαση στους πυρόπληκτους με κλήση στο 1135

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr