Λευκάδα: Η εγγονή καμάρωσε…την σημαιοφόρο γιαγιά της

Σημαιοφόρος η... γιαγιά στη Λευκάδα!
Σημαιοφόρος η... γιαγιά στη Λευκάδα!

Σήμερα στην κατάθεση στεφάνων των σχολείων της Λευκάδας το Εσπερινό ΕΠΑΛ έγινε για άλλη μία φορά επίκεντρο. Σημαιοφόρος ήταν η Γερασιμούλα Μικρώνη, μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά. Η εγγονή της ήταν εκεί για να στηρίξει και να χειροκροτήσει τη γιαγιά της.

Μια δεύτερη ευκαιρία για την Γερασιμούλα και όλους τους μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ που καταδεικνύει τη θέληση και την δύναμη που έχουν οι άνθρωποι. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος , πατέρας δύο παιδιών ήταν αυτός που κατέθεσε το στεφάνι.

Και όλοι οι μαθητές σήμερα του εσπερινού ΕΠΑΛ έχουν πίσω τους μία μοναδική ιστορία που τους κάνει δυνατούς για να συνεχίσουν. Εργαζόμενοι στο δήμο, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, στο νοσοκομείο, πήραν σήμερα ειδική άδεια από τις δουλειές τους για να παραβρεθούν στην κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των ηρώων του ’40.

ilefkada.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα – Ποια ονόματα γιορτάζουν

Το εορτολόγιο σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου - Σε ποιες και ποιους θα πείτε χρόνια πολλά

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;