ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΛευκάδα: Γιος δημάρχου ο 25χρονος που αγνοείται στη Λευκάδα – Τι γράφουν τα ρουμανικά Μέσα Ενημέρωσης

Λευκάδα: Γιος δημάρχου ο 25χρονος που αγνοείται στη Λευκάδα – Τι γράφουν τα ρουμανικά Μέσα Ενημέρωσης

Λευκάδα: Γιος δημάρχου ο 25χρονος που αγνοείται στη Λευκάδα – Τι γράφουν τα ρουμανικά Μέσα Ενημέρωσης

Άκαρπες είναι οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του 25χρονου νέου από την Κραϊόβα της Ρουμανίας που αγνοείται από την Κυριακή όταν με φίλους του βρέθηκε στην παραλία Μύλος στη Λευκάδα.

Πρόκειται για τον Ράντου Ντίνου που όπως αναφέρουν ρουμανικά Μέσα είναι γιος δημάρχου της περιοχής Amărăștii de Jos και είχε επισκεφθεί  την Ελλάδα για διακοπές με συναδέλφους του. Την πληροφορία αναδημοσιεύει το lefkadapress.gr.

Η Realitatea Plus σημειώνει ότι συντετριμμένος από την εξαφάνιση του γιου του, ο δήμαρχος μετέβη στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στις έρευνες που συνεχίζονται.

Άλλο δημοσίευμα αναφέρεται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 25χρονος χάθηκε στη θάλασσα. Επικαλείται μαρτυρία γυναίκας σύμφωνα με την οποία ο αγνοούμενος σκαρφάλωσε σε ένα βράχο να βγάλει φωτογραφία και γλίστρησε.  “Ήταν ένα κενό δύο μέτρων στο οποίο έπεσε και δεν δεν ξαναβγήκε ποτέ”, σημειώνει.

 

Αμφιλοχία: Έκπτωση 30% στις άδειες ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ