ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΛευκάδα: Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία (video)

Λευκάδα: Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία (video)

Λευκάδα: Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία (video)

Ένοχος ομόφωνα ,για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας με τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα, κρίθηκε νωρίτερα ο προπονητής από την Αιτωλοακαρνανία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας.

Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε αθώος.

Η δικαστική διαδικασία που διήρκησε τρείς ημέρες ολοκληρώθηκε νωρίτερα και αφού είχαν αγορεύσει τόσο η πολιτική αγωγή, ο δικηγόρος, Τάσος Ντούγκας όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Χριστ. Παλιογιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της την δεύτερη ημέρα της δίκης η Εισαγγελέας της Λευκάδας είχε προτείνει την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.

Δικαιωμένος δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της δίκης στο lefkadapress ο δικηγόρος της παθούσας , Αναστάσιος Ντούγκας ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι ασκήθηκε έφεση και ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Η παθούσα αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ιδιαίτερα συγκινημένη και δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.

lefkadapress.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ