ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΛευκάδα: Δέντρο στολίστηκε με υλικά ανακύκλωσης (ΦΩΤΟ)

Λευκάδα: Δέντρο στολίστηκε με υλικά ανακύκλωσης (ΦΩΤΟ)

Λευκάδα: Δέντρο στολίστηκε με υλικά ανακύκλωσης (ΦΩΤΟ)

Ένα δέντρο στη Λευκάδα στολίστηκε με υλικά ανακύκλωσης. Αυτόν τον τρόπο διάλεξε μια κάτοικος του νησιού η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες επαγγελματίες του φωτισμού στον κόσμο, σύμφωνα με όσους την γνωρίζουν προσωπικά αλλά και μέσα από την δουλειά της.

Η Βίκυ Μαλακάση δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην φωτίσει κάτι φέτος τις γιορτές. ” Είναι χαρά μου  αντί για  το κλασσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος να φωτίσω την ελιά της γειτονιάς μου και να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου για το φως που ειδικά τις γιορτές αποκτά μια διαφορετική υπόσταση“, είπε η ίδια στο lefkadapress.

Είναι περίπου ένας χρόνος που η Βίκυ Μαλακάση  έχει επιστρέψει στην Λευκάδα από το Λονδίνο … Τυχερή λοιπόν η γειτονιά της όπου η ίδια αποφάσισε να κάνει αυτό το  δώρο στους γείτονές  Και δεν είναι ένας απλός φωτισμός. Είναι με πολύ φαντασία και ανακυκλώσιμα υλικά.   Η ίδια μας εξήγησε: “Η έμπνευση ήρθε από ένα διαγωνισμό που κερδίσαμε με την πρώην ομάδα μου στο Λονδίνο για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Oxford Street”.

Και τι είναι αυτά τα υπέροχα φώτα;

“Ένας εορταστικός φωτισμός με επανάχρηση πλαστικών μπουκαλιών με διχροϊκό φίλμ και led λάμπες. Το διχροϊκό φίλμ παράγει ένα ιριδίζον φως και δημιουργεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα χρωμάτων σαν ουράνιο τόξο στα φύλλα και τα κλαδιά της ελιάς”

Ευχαριστούμε Βίκυ Μαλακάση έστω και γι αυτόν τον μικρό φωτισμένο πολιτισμό… που απέκτησε χάρη σε σένα η Λευκάδα…

lefkadapress.gr

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Μουσικό σχολείο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr