ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝέες φωνές διαμαρτυρίας από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου: Μηδέν εις το πηλίκο για την καρμανιόλα

Νέες φωνές διαμαρτυρίας από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου: Μηδέν εις το πηλίκο για την καρμανιόλα

Νέες φωνές διαμαρτυρίας από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου: Μηδέν εις το πηλίκο για την καρμανιόλα

Μετά την τελευταία κινητοποίηση, είχαν δοθεί προφορικές υποσχέσεις με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης την 31η Ιανουαρίου όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό!

Παρά την μεγάλη κινητοποίηση από την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕΜΟΤΑ) στις 19 Δεκεμβρίου 2018 για τον δρόμο – καρμανιόλα της Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την γέφυρα της Ερμίτσας μέχρι και τον κόμβο Τσίγκα, δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα, ούτε τα προσωρινά μέτρα που είχαν ειπωθεί από επίσημα χείλη φορέων της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης, Βαγγέλης Τσάμης, τονίζει στη «Σ» πως ο αρμόδιος φορέας δεν έχει παραλάβει το δρόμο λόγω του γεγονότος ότι δεν κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προσυμφωνημένες προδιαγραφές(!), συνεπώς βάσει νόμου δεν μπορεί να παρέμβει. Ωστόσο, κατά την πρόσφατη… κινητοποίηση υπήρξαν δεσμεύσεις για προσωρινές παρεμβάσεις προς όφελος τόσο των οδηγών, όσο και των πολιτών.

«Οι δεσμεύσεις μάλιστα είχαν χρονοδιάγραμμα την 31η Ιανουαρίου» σημειώνει ο κ. Τσάμης, ο οποίος συμπληρώνει: «έχουμε φτάσει μέσα Φεβρουαρίου και δεν έγιναν ούτε οι παρεμβάσεις που έχουν μηδενικό κόστος».

Υπενθυμίζεται, ότι η μεγάλη κινητοποίηση της 19ης Δεκεμβρίου, έγινε αμέσως μετά την ευρεία σύσκεψη των φορέων, με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιο Πέτρο, θέμα που είχε αναδείξει η «Σ».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Τσάμη: «μας είχαν υποσχεθεί ότι θα τοποθετούνταν νέα κολονάκια στη διπλή γραμμή του δρόμου, την χάραξη διαχωριστικής γραμμής στο σημείο που μεγαλώνει ο δρόμος λίγα μέτρα πριν τον κόμβο Τσίγκα και την τοποθέτηση φαναριού που σε συνδυασμό με την μεταφορά της στάσης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας από τον παράδρομο της Εθνικής Οδού, θα κάνει πιο ασφαλή την διέλευση των πεζών. Ωστόσο, παρά τον χρονικό ορίζοντα που μας είχε δοθεί, μέχρι σήμερα Φεβρουάριο δεν έγινε τίποτα».

Λέτε η ευαισθητοποίηση των αρμοδίων να έρθει λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Συλλήψεις σε Βόνιτσα, Θέρμο και Αγρίνιο, για ναρκωτικά, όπλα, ζωοκτονία και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr