ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαLepanto Formula Kite European Championship: Αναμένεται να κατακλείσουν τη Ναύπακτο οι αποστολές για τη διοργάνωση

Lepanto Formula Kite European Championship: Αναμένεται να κατακλείσουν τη Ναύπακτο οι αποστολές για τη διοργάνωση

Lepanto Formula Kite European Championship: Αναμένεται να κατακλείσουν τη Ναύπακτο οι αποστολές για τη διοργάνωση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές των αθλητών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολυμπιακής κατηγορίας του Kiteboarding, που θα φιλοξενηθεί στη Ναύπακτο από τις 24 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022.

Ο πρώτος «γύρος» εγγραφών θα είναι ενεργός μέχρι τέλος Ιουλίου και οι Ομοσπονδίες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συγκεκριμένο αριθμό αθλητών που καθορίζεται από την Παγκόσμια κατάταξη των αθλητών κάθε χώρας. Στον δεύτερο γύρο θα καλυφθούν οι ελεύθερες θέσεις με όριο εγγραφών τους 150 αθλητές, 90 άντρες και 60 γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο αγώνας είναι ανοιχτός σε συμμετοχές από όλες τις Ηπείρους και ήδη έχουν δηλώσει αθλητές από την Κίνα, τις ΗΠΑ, την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Μαλαισία, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Χαρακτηριστικό του μεγάλου ενδιαφέροντος για τον Αγώνα η ήδη προγραμματισμένη «απόβαση» εθνικών αποστολών στη Δυτική Ελλάδα από τα τέλη Αυγούστου, προκειμένου να μπορέσουν να προπονηθούν στα νερά της Ναυπάκτου και της ευρύτερης περιοχής. Ο κόλπος της Ναυπάκτου και γενικότερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αποτελούν ιδανικό προορισμό στην Ελλάδα για kiteboarding.

Το 2022 Lepanto Formula Kite European Championship είναι μία μοναδική ευκαιρία να προωθηθεί η περιοχή στο χώρο του αθλητικού τουρισμού, που σήμερα αναδεικνύεται σε έναν από τους πλέον = ανερχόμενους τομείς τουρισμού σε όλο τον κόσμο.

 

Σύνδεσμοι αγώνα

Website: http://lepantokiteboarding.com/
email: lepantoeuropeans@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/2022-Lepanto-Formula-Kite-European-Championship117001427665699
Instagram: https://www.instagram.com/2022formulakiteeuropeanchamp/?hl=el
Twitter: https://twitter.com/2Formulakite

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdFydZ4O5llBrXMk7wBfDLQ

Host Club: www.iasonsailing.eu
Host Town: www.nafpaktos.gr
International Kiteboarding Association: www.kiteclasses.org
Formula Kite: www.formulakite.org
Media Production: http://www.icarus-sports.com/
Formula Kite videos: www.formulakite.org/medias/videos

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ