ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΛεωνίδας Παλαιοδήμος: «Εμπιστευτείτε την “Εθνική Δημιουργία”, πάτε να ψηφίσετε και βάλτε το κόμμα της κοινής λογικής στη Βουλή” (video)

Λεωνίδας Παλαιοδήμος: «Εμπιστευτείτε την “Εθνική Δημιουργία”, πάτε να ψηφίσετε και βάλτε το κόμμα της κοινής λογικής στη Βουλή” (video)

Λεωνίδας Παλαιοδήμος: «Εμπιστευτείτε την “Εθνική Δημιουργία”, πάτε να ψηφίσετε και βάλτε το κόμμα της κοινής λογικής στη Βουλή” (video)

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Λεωνίδας Παλαιοδήμος (ιατρός-παθολόγος, επίκουρος καθηγητής νοσοκομειακής ιατρικής, αξιωματικός της ΠΑ εα) με το κόμμα της Εθνικής Δημιουργίας” συνέταξε και έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο προεκλογικό του μήνυμα πριν την κάλπη της 21ης Μάϊου.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Λεωνίδας Παλαιοδήμος: «Εμπιστευτείτε την "Εθνική Δημιουργία", πάτε να ψηφίσετε και βάλτε το κόμμα της κοινής λογικής στη Βουλή" (video)
Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου. Από την έδρα μου, το Παναιτώλιο, την Τριχωνίδα, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή σας σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα.

Όπως και οι υπόλοιποι 270 υποψήφιοι με την “Εθνική Δημιουργία“, έδωσα ένα δίκαιο, έντιμο, αλλά και άνισο, ανηφορικό αγώνα. Χωρίς κομματικό στρατό και μηχανισμό, χωρίς μετακλητούς και με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό σε αντίθεση με τους υποψήφιους των «μεγάλων κομμάτων». Με εθελοντές που στάθηκαν δίπλα μου στον ελεύθερο χρόνο τους, μετά το σχόλασμα ή στο ρεπό τους.

Επισκέφθηκα όσο περισσότερα μέρη του νομού μας ήταν δυνατόν, συνομίλησα με χιλιάδες πολίτες και έμαθα πράγματα που δεν ήξερα. Ήταν μια φοβερή εμπειρία που άξιζε κάθε θυσία.

Διέδωσα τις θέσεις της Εθνικής Δημιουργίας για:

*Απλό και δίκαιο φορολογικό σύστημα (flattax 15% με έκπτωση όλων των δαπανών),

*Ασφάλεια και δημόσια τάξη (αυστηροποίηση των ποινών, σύστημα “threestrikesandyouareout”)

*Ενίσχυση της Οικογένειας και τοποθέτηση του Δημογραφικού προβλήματος στο επίκεντρο.

Θέλω να στείλω το εξής μήνυμα στους αναποφάσιστους συμπολίτες μας:

«Εμπιστευτείτε την “Εθνική Δημιουργία“, μην μείνετε σπίτι, πάτε να ψηφίσετε και βάλτε το κόμμα της Κοινής Λογικής στη Βουλή».

Αγρίνιο – Μεσάριστα: Σε κλίμα συγκίνησης η εξόδιος ακολουθία του Επισκόπου Αρίστης κυρού Βασιλείου (εικόνες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ