Λένα Παπαληγούρα: «Κάθε βράδυ αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε στο θέατρο αλλά δεν περιέχει τίποτα ερωτικό»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη η Λένα Παπαληγούρα. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της, τον σύζυγό της, αλλά και…

papaligoura193

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη η Λένα Παπαληγούρα. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της, τον σύζυγό της, αλλά και τις ερωτικές σκηνές, τις οποίες η ίδια χαρακτηρίζει αμήχανες.

«Τα παιδιά μου είναι η ξεκούρασή μου, είναι οι μπαταρίες και η δύναμή μου. Είμαι λίγο ζηλιάρα, δεν είμαι όμως από εκείνες που μπορούν να δημιουργήσουν σε κάποιον εκνευρισμό. Ο σύζυγος μου ελπίζω να ζηλεύει λίγο», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

Η Λένα Παπαληγούρα είπε στη συνέχεια: «Εμείς οι ηθοποιοί κάνουμε μία δουλειά που για κάποιον μπορεί να φαίνεται περίεργη. Κάθε βράδυ αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε μέσα σε σκηνές αλλά δεν περιέχει τίποτα ερωτικό. Οι ερωτικές σκηνές είναι αμήχανες και περίεργες».

Κλείνοντας, η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον άντρα μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ με τίποτα ότι θα με απατούσε ο σύντροφός μου. Δε νομίζω ότι είμαι η γυναίκα νοικοκυρά, αλλά κάνω κάποια πράγματα λόγω των παιδιών».

Πηγή: zappit.gr