Λεφτά με ουρά

Τζοκερομάνια

Λεφτά με ουρά

Ουρές σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο

“Φρενίτιδα” έχει ξεσπάσει για την κλήρωση του Τζόκερ που απόψε το βράδυ μοιράζει μετά τα συνεχόμενα τζακ-ποτ, αν αναδειχτεί τυχερός, το ποσό των 17.000.000 ευρώ. Από το πρωί σχηματίστηκαν ουρές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο μέχρι την αποψινή κλήρωση. Στο Αγρίνιο συμπολίτες αναζητούν την τύχη από τους 5+1 τυχερούς αριθμούς και ακόμα σπεύδουν όλες αυτές τις μέρες να μαντέψουν τους αριθμούς που θα τους αναδείξουν σε πολυεκατομμυριούχους με το 14ο συνεχόμενο τζακ ποτ που έχει να μοιράσει κέρδη από τις 11 Σεπτεμβρίου. Ο τρόπος με τον οποίο παίζεται το τυχερό παιχνίδι είναι πολύ απλός: με κόστος μόλις μισό ευρώ για μια στήλη, ο παίκτης σημειώνει 5 αριθμούς από το 1 έως το 45 και έναν επιπλέον αριθμό από το 1 έως το 20, τον αριθμό «Τζόκερ». Φυσικά μπορεί κανείς να επιλέξει περισσότερους αριθμούς αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές του αλλά και ανεβάζοντας το κόστος του δελτίου.
Ο υπερτυχερός θα είναι αυτός ο οποίος θα «πιάσει» και τους 5 αριθμούς και τον αριθμό Τζόκερ, αφού έτσι θα κερδίσει το σύνολο του ποσού. Σε περίπτωση που οι τυχεροί είναι περισσότεροι, το ποσό θα μοιραστεί μεταξύ τους, ενώ δεν αποκλείεται να μην έχουμε κανένα νικητή και να έχουμε έτσι και 15ο τζακ-ποτ, κάτι που σημαίνει ότι στην επόμενη κλήρωση το ποσό που θα μοιραστεί θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Οι κληρώσεις του τυχερού παιχνιδιού γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Πέμπτη.
Επισκεφθήκαμε δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο και οι υπεύθυνοι μας ενημέρωσαν για την αυξημένη επίσκεψη πελατών τις τελευταίες ημέρες, καθώς σχηματίζουν ουρές και καταθέτουν από τις πρωινές ώρες τα δελτία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπεύθυνου της βάρδιας “παρότι πολλοί παίκτες έχουν άλλα παιχνίδια σε προτεραιότητα όπως το ΚΙΝΟ και το ΛΟΤΤΟ, παρόλα αυτά δεν παραλείπουν να ρίχνουν και ένα-δυο δελτία ΤΖΟΚΕΡ” . Όπως τονίζουν και οι πράκτορες “η δύσκολη οικονομική κατάσταση ωθεί πολλούς συμπολίτες μας να δοκιμάσουν την τύχη τους” με αποτέλεσμα, ειδικά τις απογευματινές ώρες, να παρατηρείται κοσμοσυρροή.

Ο Γιώργος από πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο ανέφερε στην “Σ” πως “αρκετοί παίζουν συστήματα καθώς μαζεύονται παρέα και ποντάρουν σε μεγάλα ποσά καθώς έτσι ελπίζουν πως θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι οι νικητές”.
Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις από άλλον πράκτορα του ΟΠΑΠ, κοντά στην πλατεία Συντριβανείου που αναφέρεται “στην μεγάλη φρενίτιδα των τελευταίων ημερών από τους συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και όλες τις ώρες ποντάροντας σε καλύτερη τύχη από τις προηγούμενες φορές. Υπάρχει και ενδιαφέρον ακόμα και από ανθρώπους που δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους Τζόκερ. Προσελκύονται από το νέο τζακ ποτ και δοκιμάζουν την τύχη τους ” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε, τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί. Τώρα, οι τυχεροί… αναζητούνται και δεν λείπουν και οι θεωρίες συνομωσίας σχετικά με την εξέλιξη των τελευταίων κληρώσεων που δεν ανέδειξαν νικητή. Θεωρούν προαποφασισμένη την κλήρωση αλλά παρόλα αυτά δεν αρνούνται να ρίξουν το δελτίο ποντάροντας στην “θεά τύχη”.
Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέχρι απόψε το βράδυ στις 8:30 και η κλήρωση απόψε στις 9 θα αναδείξει τον υπερτυχερό ή θα ακολουθήσει νέο τζακ-ποτ μοιράζοντας ακόμα περισσότερα κέρδη.
Καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν την τύχη τους !

Άλκης Αποστολόπουλος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr