Λαζόπουλος – Κούγιας: Σήμερα εκδικάζεται η μήνυση για την καταγγελία ξυλοδαρμού – Μάρτυρας η Βανδή

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας θα συναντηθούν σήμερα στο Εφετείο, με αφορμή την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο…

lazopoulos

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας θα συναντηθούν σήμερα στο Εφετείο, με αφορμή την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο ηθοποιός κατά του γνωστού ποινικολόγου, όταν και οι δύο είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος. Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξίβρυση, καθώς όπως υποστηρίζει, ο Αλέξης Κούγιας του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό και εξυβρίζοντάς τον.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, η Δέσποινα Βανδή έχει κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας στην ποινική δίκη κατά του Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας στο Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Είναι οι εξάμηνες εξετάσεις που κάνω για την ασθένεια από την οποία πάσχω. Είναι εξετάσεις προκαθορισμένες και δυστυχώς σήμερα δε μπορώ να είμαι στο δικαστήριο. Δεν είχαμε πιαστεί καν στα χέρια, αυτό το σκέλος της μηνύσεως που είχε κάνει, έχει απορριφθεί. Είπε ψέματα και γι’ αυτόν τον λόγο τον έχω μηνύσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη ποτέ οπότε τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εν πάση περιπτώσει η εβδομάδα είναι δύσκολη και παρακαλώ να το σεβαστείτε».

Όπως είπε ο Τάσος Τεργιάκης, η Δέσποινα Βανδή έχει κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας. Ο Αλέξης Κούγιας είπε σχετικά: «Θα τη συναντήσουμε κάπου, όταν γίνει το δικαστήριο θα τα πούμε».

Πηγή: zappit.gr