«Λάτιν» μεταγραφή

«Λάτιν» μεταγραφή

Ο 22χρονος Αργεντινός Μάουρο Πέρες Μοράλες έψαχνε ομάδα, η οποία να έχει αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις μπροστά της και να μην βρίσκεται σε απραξία. Αφού δεν ήταν δυνατόν πλέον να πάει σε ομάδα παραπάνω Κατηγορίας επέλεξε τον Όμηρο, με τον οποίο προπονούνταν τις τελευταίες μέρες.

Είναι μεσοεπιθετικός, αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται στα άκρα (κυρίως δεξιά) και ο Θεοδοσίου περιμένει να τον δει σε επίσημα ματς, καθώς στις προπονήσεις αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Δοκιμίου έπαιξε περίπου ένα 10λεπτο ως αλλαγή και οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές για όσους τον παρακολουθούσαν πρώτη φορά.

Ο Μοράλες, που βρέθηκε στην ομάδα του  Νεοχωρίου σχεδόν από… σπόντα, αφού σκοπός του είναι να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και διαθέτει ισπανικό διαβατήριο.   Οι άνθρωποι  των «πράσινων» είναι φανερό πως έχουν προσδοκίες και μάλιστα με την προοπτική να τον κρατήσουν το καλοκαίρι για τη συνέχεια, ενώ του βρήκαν χώρο διαμονής στο Νεοχώρι και ο Μοράλες έχει προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό, όπως κοστολογούν.

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr