Λάρισα: Δεκάδες ποντίκια κυκλοφορούν μέσα στην πόλη και αυξάνονται αλματωδώς

Δεκάδες τρύπες έχουν ανοίξει τα τρωκτικά σε οικόπεδο απέναντι από σχολείο - Οι κάτοικοι ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν άμεσα

<p>larissa-pontikia</p>

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα λόγω της εμφάνισης δεκάδων ποντικιών που κυκλοφορούν μέσα στην πόλη απειλώντας τη δημόσια υγεία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση ανάμεσα στους κατοίκους, που απαιτούν να δοθεί λύση εδώ και τώρα.

Το πρόβλημα έχει προκύψει εδώ και μερικούς μήνες, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, σε περιοχή εντός της πόλης της Λάρισας και ειδικότερα στη συνοικία της Νέας Πολιτείας επί της οδού Τσιτσάνη, όπου ντουζίνες ποντικιών καθημερινά «σουλατσάρουν» στους δρόμους.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο που βρίσκεται απέναντι από το 7ο ΕΠΑΛ, βορειοδυτικά του 15ου Γυμνασίου – Λυκείου έχει γίνει κυριολεκτικά τρυπητήρι από τις εκατοντάδες ποντικότρυπες που έχουν ανοίξει τα τρωκτικά.

Άποψη της περιοχής πέριξ του οικοπέδου (Πηγή: Onlarissa)

Από εκεί πετάγονται διαρκώς βγαίνοντας και στον δρόμο, αλλά και στις γύρω περιοχές όπου υπάρχουν και τα παραπάνω σχολεία.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν το γεγονός και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν άμεσα του θέματος, καθώς ο πληθυσμός των ποντικιών αυξάνεται δραματικά.

Μία από τις δεκάδες ποντικότρυπες (Πηγή: Onlarissa)

onlarissa.gr

Mεσολόγγι: Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του 1ου και 2ου Λυκείου στο CERN (εικόνες)