ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΛάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε καφετέρια – Έξω φρενών ο ιδιοκτήτης

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε καφετέρια – Έξω φρενών ο ιδιοκτήτης

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε καφετέρια – Έξω φρενών ο ιδιοκτήτης

Η διάρρηξη στη Λάρισα ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο δράστης κατάφερε να παραβιάσει την είσοδο και να μπει στα ενδότερα, με την κάμερα ασφαλείας να τον καταγράφει…

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε καρέ – καρέ τη διάρρηξη σε καφετέρια στη Λάρισα, με τον δράστη να πηγαίνει στο ταμείο και να ψάχνει για χρήματα. Ώρες μετά όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης, διαπίστωσε πως εκτός από τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν στο κατάστημα, είχαν κάνει φτερά και φάκελοι με τις άδειες της επιχείρησης. Το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών που αναλύουν τις εικόνες, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του νεαρού.

Απύθμενο θράσος είχε ένας διαρρήκτης χθες τα ξημερώματα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr (απ’ όπου και το video) ο οποίος εισέβαλε σε καφέ της πόλης, στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα. Έχοντας στο χέρι έναν μικρό φακό και φορώντας λευκό φούτερ με κουκούλα, ο δράστης έψαξε επιμελώς τα ντουλάπια του καταστήματος.

Μάλιστα, φεύγοντας πήρε μαζί του, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τους φακέλους με τις άδειες του καταστήματος και της πυροσβεστικής συν τα τιμολόγια των παγίων, γεγονός που τον έκανε έξω φρενών.

Ο ιδιοκτήτης απευθύνει έκκληση αν κάποιος δει κάπου πεταμένους δύο κόκκινους φακέλους, να ειδοποιήσει τις Αρχές.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ