ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΛάρισα: O μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου που έγινε viral γιατί επισκευάζει τα θρανία του σχολείου

Λάρισα: O μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου που έγινε viral γιατί επισκευάζει τα θρανία του σχολείου

Λάρισα: O μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου που έγινε viral γιατί επισκευάζει τα θρανία του σχολείου

Ο μαθητής της Α΄ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου, Παύλος Κατσιούρας, επισκευάζει τα θρανία του σχολείου και γίνεται viral!

Πριν από λίγα 24ωρα είχε προκαλέσει αίσθηση η επιστολή παραίτησης ενός αναπληρωτή καθηγητή σε ΕΠΑΛ ο οποίος είχε καταγγείλλει bullying από μαθητές του σχολείου περιγράφοντας σκηνικά που θύμιζαν ζούγκλα.

Στην εκ διαμέτρου αντίθετη θέση βρίσκεται η εικόνα ενός μαθητή από ΕΠΑΛ στον Τύρναβο ο οποίος, όπως αποκάλυψε καθηγητής του με ανάρτησή του στο Facebook προσφέρθηκε να επισκευάσει μόνος του τα θρανία που είχαν υποστεί φθορές.

Πρόκειται για τον Παύλο Κατσιούρα ο οποίος είναι μαθητής της Α΄ Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου.

Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής του, Δημήτρης Σακατζής, ήταν ο ίδιος ο Παύλος που τον προσέγγισε και του ζήτησε στο κενό του να επισκευάζει τα θρανία που είχαν κάποιο πρόβλημα στο σχολείο.

«Μόνος του με έπιασε και μου είπε πως μπορεί και ξέρει να το κάνει. Είδε ότι τρέχουμε όλη μέρα να διατηρήσουμε και να κάνουμε καλύτερο το σχολείο. Υπάρχουν και αυτά τα ΕΠΑΛ» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών ο καθηγητής του ΕΠΑΛ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

O Π. Τάγκαλος καλεί την ΕΠΟ να μην πληρώσει τα νομικά έξοδα Παπαχρήστου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ