Λάρισα: Γέννησε μόνη της στο αυτοκίνητο καθ’ οδόν προς την κλινική

Χωρίς να χάσει λεπτό την ψυχραιμία της, η γυναίκα τράβηξε τη σωστή στιγμή το παιδί στην αγκαλιά της

Λάρισα: Γέννησε μόνη της στο αυτοκίνητο καθ’ οδόν προς την κλινική

Μια γυναίκα από τον Βόλο επέδειξε απόλυτη ψυχραιμία την ώρα που έσπασαν τα νερά της, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Μια έγκυος από τον Βόλο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της, λίγο πριν φτάσουν στην κλινική.

Συγκεκριμένα, χθες στις 2:42 τα ξημερώματα το ζευγάρι έφυγε από τον Βόλο με προορισμό ιδιωτική μαιευτική κλινική στη Λάρισα για τη γέννηση του παιδιού τους.

Στο ΠΕΒ η γυναίκα διαπίστωσε ότι έσπασαν τα νερά και μόλις ένα χιλιόμετρο έξω από την κλινική ξεκίνησε ο τοκετός. Χωρίς να χάσει λεπτό την ψυχραιμία της, η γυναίκα τράβηξε τη σωστή στιγμή το παιδί στην αγκαλιά της.

Η ώρα ήταν 03:05 και πέντε λεπτά αργότερα το ζευγάρι είχε φτάσει έξω από την κλινική όπου στα επείγοντα τους περίμεναν οι νοσηλευτές και ο γιατρός για να τους παραλάβουν.

«Υποκλίνομαι στην γυναίκα μου που χωρίς να πανικοβληθεί γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ζωή είναι ωραία», δήλωσε στο magnesianews.gr ο ευτυχής πατέρας.

in.gr

 

 
 
 

Advertisement: 0:02
 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ