ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΛάρισα: 35 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά λόγω αρνητών γονέων

Λάρισα: 35 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά λόγω αρνητών γονέων

Λάρισα: 35 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά λόγω αρνητών γονέων

Συνολικά 35 είναι οι μαθητές στην Λάρισα που μένουν μακριά από το σχολείο γιατί οι γονείς τους αρνούνται να κάνουν self test για τον κορωνοϊό και κινδυνεύουν να χάσουν τη σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με το τοπικό onlarissa, πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι λόγω απουσιών, με το ενδεχόμενο να χάσουν τη σχολική χρονιά, δηλαδή να επαναλάβουν και του χρόνου την ίδια τάξη.

Πρόκειται για 24 μαθητές δημοτικού και 11 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου.

Ο κ. Παπαποστόλου τόνισε στο ίδιο μέσο μεταξύ άλλων πως «οι γονείς δεν αποδέχονται τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για χρήση μάσκα και δύο τεστ την εβδομάδα.

Οι συνάδελφοι διευθυντές έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς των μαθητών. Τους έχουν επισημάνει ότι τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν στις σχολικές αίθουσες για εκπαιδευτικούς, συναισθηματικούς, ψυχολογικούς λόγους».

Ο πρόεδρος των δασκάλων πρόσθεσε πως «τα παιδιά θα χάσουν τη σχολική χρονιά. Να το πούμε ξεκάθαρα θα επαναλάβουν την τάξη».

Οι “Σκιές στον Άδη” στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τη Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr