ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταLarge…. πολιτική από το Υπουργείο με τους ΚΑΠ

Large…. πολιτική από το Υπουργείο με τους ΚΑΠ

Large…. πολιτική από το Υπουργείο με τους ΚΑΠ

Η σταγόνα που ξεχείλισε την αγανάκτηση των αιρετών της Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα των μελών της ΚΕΔΕ, θα αποτελέσει προφανώς η αιφνιδιαστική και αυταρχική όπως την χαρακτηρίζουν, απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να σηκώσει 2.000.000 από τους ΚΑΠ για να τα δώσει για προγραμματικές συμβάσεις στην ΕΕΤΑΑ.

Λίγες ώρες μόλις πριν το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ είχε αποφασίσει να αναβάλει το σχετικό θέμα της αίτησης χρηματοδότησης που είχε υποβάλει η ΕΕΤΑΑ καθώς ο νόμος ορίζει ότι χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη της ΚΕΔΕ. Η ΚΕΔΕ όμως ζήτησε πριν την έγκριση του κονδυλίου των 3.000.000 εκατομμυρίων επιπλέον χρηματοδότησης που ζητούσε η ΕΕΤΑΑ, να λάβει γνώσει των οικονομικών στοιχείων διαχείρισης και να μην δώσει λευκή επιταγή. Έτσι μετά την αναβολή του θέματος το Υπουργείο Εσωτερικών από μόνο του και χωρίς να λαμβάνει υπόψη του την απόφαση της ΚΕΔΕ εξέδωσε δική του απόφαση χρηματοδότησης με 2 εκ της ΕΕΤΑΑ από τους ΚΑΠ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των δημάρχων, μεταξύ αυτών και ο Γ.  Παπαναστασίου τόνισαν ότι πρέπει να προστατευθούν οι ΚΑΠ. Ο κ. Παπαναστασίου χαρακτήρισε large πολιτική που γίνεται με τους ΚΑΠ και ό,τι χρειάζεται γενικώς από προγράμματα βουτάμε το χέρι στους ΚΑΠ.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ξεμείναμε ή όχι από διασώστες;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr