ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΔήμητρα Λαοπόδη: Δεύτερο βραβείο η δημοσιογράφος της “Συνείδησης Α.Ε.” για το θεατρικό μονόλογο “Το Πολυτιμότερο” (εικόνες)

Δήμητρα Λαοπόδη: Δεύτερο βραβείο η δημοσιογράφος της “Συνείδησης Α.Ε.” για το θεατρικό μονόλογο “Το Πολυτιμότερο” (εικόνες)

Δήμητρα Λαοπόδη: Δεύτερο βραβείο η δημοσιογράφος της “Συνείδησης Α.Ε.” για το θεατρικό μονόλογο “Το Πολυτιμότερο” (εικόνες)

Η δημοσιογράφος του “Δυτικά FM 92,8” (Συνείδηση Α.Ε.) Δήμητρα Λαοπόδη κέρδισε το 2ο βραβείο ανάμεσα από συμμετέχοντες από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και την Γερμανία! Ο τίτλος του έργου της Δήμητρας είναι το “Το Πολυτιμότερο”!

Σήμερα Σάββατο, λίγο νωρίτερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων και επαίνων σε όσους διακρίθηκαν στο διαγωνισμό θεατρικού μονολόγου 2022 που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου.

Η ίδια η Δήμητρα ανέφερε:

Η Δήμητρα Λαοπόδη

“Μια αναπάντεχη χαρά μου χτύπησε την πόρτα λίγες μέρες πριν, όταν ενημερώθηκα ότι έλαβα το 2ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Θεατρικού Μονολόγου 2022 που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος έργα από την Ελλάδα την Κύπρο και την Γερμανία και σε αυτά εγώ και φυσικά το Αγρίνιο, κερδίσαμε το 2ο Βραβείο. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ πολύ την κριτική επιτροπή για την επιλογή του έργου μου. «Το Πολυτιμότερο», είναι για μένα όχι μόνο πολύτιμο αλλά και αγαπημένο.

Μετά το πρώτο θεατρικό μονόλογο, με το οποίο έλαβα μέρος δυο χρόνια πριν στους Θεατρικούς Μονολόγους «Σχόλασε ο γάμος», ήρθε η σειρά για «Το Πολυτιμότερο» που μου έδωσε και το το βραβείο. Έρχονται τα επόμενα γιατί η έμπνευση και η λατρεία που τρέφω για το θέατρο είναι ότι πολυτιμότερο έχω…”

Την απονομή στην κα. Λαοπόδη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Τα αποτελέσματα: 

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΑΠΗΣ, Αθήνα, για το έργο του «ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ»

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΟΠΟΔΗ, Αγρίνιο, για το έργο της «ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ»

30 ΒΡΑΒΕΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, Θεσσαλονίκη, για το έργο της «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ»

ΣΟΦΙΑ ΤΟΠΑΛΗ, Διαβατά Θεσσαλονίκης, για το έργο της «ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»

1ος ΕΠΑΙΝΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, Αθήνα, για το έργο της «ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ»

2ος ΕΠΑΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΗΣ, Κιάτο, για το έργο του «ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»

3ος ΕΠΑΙΝΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΙΣΤΙΚΟΥ, Αθήνα, για το έργο της «Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ»

ΝΙΚΗ ΡΑΠΤΗ, Αθήνα, για το έργο της «Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ»

Δείτε εικόνες:

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου 

Ο χαιρετισμός του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Καραμητσόπουλου 

Η τοποθέτηση της Δήμητρας Λαοπόδη 

«Φουσκώνουν» οι φόροι μετά τον Μάρτιο σε περιοχές του Αγρινίου και του Θέρμου – «Αυτόματη» αναπροσαρμογή των αντικειμενικών

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ