Λάμπρος Κωνσταντάρας για Βασάλο: «Βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος και λέει τη γνώμη του» | Zappit

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σήμερα, στον αέρα του “Fay’s Time” συμφώνησε απόλυτα σε όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Εγώ συμφωνώ με…

konstantaras262

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σήμερα, στον αέρα του “Fay’s Time” συμφώνησε απόλυτα σε όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα, γνώμη χωρίς γνώση δεν μπορείς να έχεις. Η εμπειρία φέρνει την γνώση. Δεν είναι για όλους στην τηλεόραση ο σχολιασμός. Δεν τον έβαλαν για την σχολιαστική του δύναμη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Τον έβαλαν για την ομορφιά του, το μπρίο και το κέφι του. Η Ευρυδίκη ήταν αθλητικογράφος, έχει περισσότερη εμπειρία.

Αν θέλετε να λέμε αλήθειες, μην τα πασαλείβουμε. Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ θέμα, για το οποίο δεν έχω γνώσεις. Δεν μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες ενώ δεν έχει εμπειρία.  Το χειρότερο είναι ότι όλοι έχουν άποψη και σχολιάζουν και η τηλεόραση έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Σαράντα χρόνια τώρα ο κάθε τυχάρπαστος λέει την γνώμη του», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Εγώ θεωρώ ότι αυτό που ήθελε να πει ο Κώστας Τσουρός ήταν ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίνει το “ψωμάκι” και τους τίτλους στην εκπομπή και τα δίνει στο Youtube. Τον θεωρεί περισσότερο άνθρωπο του διαδικτύου και όχι της τηλεόρασης».