ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΛάμπρος Δημητρογιάννης: Το μεγάλο μας αναπτυξιακό “οπλοστάσιο” τα νερά της Αιτωλοακαρνανίας» (ηχητικό)

Λάμπρος Δημητρογιάννης: Το μεγάλο μας αναπτυξιακό “οπλοστάσιο” τα νερά της Αιτωλοακαρνανίας» (ηχητικό)

Λάμπρος Δημητρογιάννης: Το μεγάλο μας αναπτυξιακό “οπλοστάσιο” τα νερά της Αιτωλοακαρνανίας» (ηχητικό)

Ο αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου.

Ο κ. Δημητρογιάννης μεταξύ άλλων, σχολίασε και ανέλυσε το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, και έκανε συσχέτιση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιουνίου με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Φθινοπώρου.

Αναφέρθηκε επίσης στο Φυσικό αέριο για το Αγρίνιο και στο χρονοδιάγραμμα και τις χρήσεις για τη Λίμνη Τριχωνίδα.

Ταυτόχρονα, μίλησε για έναν από τους στόχους της Περιφερειακής Αρχής, που είναι η υλοποίηση Δράσεων Ανάδειξης των δικών μας «Δρόμων του Νερού»!

Όπως είπε ο κ. Δημητρογιάννης, το επόμενο διάστημα, και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:

– Συνδιοργανώνει στις 3 Ιουνίου στη Γέφυρα Επισκοπής, με την παρουσία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκδηλώσεις για τη σημασία του ποταμού Αχελώου στην κοινωνική ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας.

– Αναδεικνύει στις 18 Ιουνίου στη Λίμνη Στράτου, τη συνεισφορά των νερών μας στην αγροτική παραγωγή, και σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους ενισχύει τα τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής της περιοχής μας.

– Ενισχύει στις 23-25 Ιουνίου στη Λίμνη Στράτου στο Ματσούκι ναυταθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που προβάλλουν τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά, δίνοντας παράλληλα έμφαση και σπουδαιότητα στην επαφή των παιδιών μας με τα νερά και την ιστορία του τόπου μας.

– Ετοιμάζει και για το 2023 την υλοποίηση δωρεάν τουριστικών δρομολογίων στη Λίμνη Κρεμαστών, προβάλλοντας πανελλαδικά τους περιβαλλοντικούς μας πόρους και τις παραλίμνιες περιοχές μας.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Λάμπρου Δημητρογιάννη στον Antenna Star 103.5:

Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει την 6η “ελαία” με θέμα : «Ελιά και Αγρίνιο. Οι ρίζες μας στο μέλλον»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ