ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΛάμπρος Δημητρογιάννης: «Αόρατη η περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα. Στην κοινωνία επικρατεί θέληση για αλλαγή» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Λάμπρος Δημητρογιάννης: «Αόρατη η περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα. Στην κοινωνία επικρατεί θέληση για αλλαγή» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Λάμπρος Δημητρογιάννης: «Αόρατη η περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα. Στην κοινωνία επικρατεί θέληση για αλλαγή» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αιτωλοακαρνανίας

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι περιφερειακές εκλογές στην Δυτική Ελλάδα, με τους επικεφαλής των συνδυασμών και τους υποψηφίους να δίνουν την καθημερινή μάχη. Ένα από τα δυνατά χαρτιά στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί ο γνωστός Αγρινιώτης Λάμπρος Δημητρογιάννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, με τον συνδυασμό «Όλα από την αρχή». Ο κ. Δημητρογιάννης μίλησε χθες στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές «ακτινογραφώντας» αφενός το προφίλ της υποψηφιότητάς του και αφετέρου το διακύβευμα των εκλογών.

Ο κ. Δημητρογιάννης, άσκησε σφοδρή επίθεση στην περιφερειακή αρχή του Απόστολου Κατσιφάρα, λέγοντας μεταξύ άλλων χαρακτηρίζοντάς την φιλική εταιρεία, αόρατη αρχή για την Αιτωλοακαρνανία, υποστηρίζοντας ότι εννέα χρόνια διοικεί με ισχνά αποτελέσματα για την περιοχή. «Καθημερινά λαμβάνουμε στις περιοδείες μας την αποδοχή του συνδυασμού μας από τους πολίτες. Η μάχη των περιφερειακών εκλογών έχει καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Επικρατεί στην κοινωνία θέληση για αλλαγή. Το πρόσημο του απολογισμού για τον Απόστολο Κατσιφάρα είναι αρνητικό, εφαρμόζοντας το διαίρει και βασίλευε. Σε περίπτωση εκλογής μας θα προχωρήσουμε άμεσα σε αλλαγή του οργανισμού για αποκέντρωση των υπηρεσιών από την Αχαΐα, σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την γραφειοκρατία. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των εκλογών» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρογιάννης.

Βιογραφικό σημείωμα:

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1983.

Σπούδασε Ψυχολογία, Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές.

Διετέλεσε Διοικητής των Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας και Αργολίδας.

Κατά τη θητεία του ως Διοικητής υλοποίησε την ολοκλήρωση και εγκατάσταση του νέου νοσοκομείου Αγρινίου.

Είναι στέλεχος υγείας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και διδάσκων σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Το κοινωνικό του έργο έχει αναγνωριστεί από πολλούς φορείς μεταξύ των οποίων το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου  και η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας.

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr