ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΛαμία: Στέλνουν Λαμιώτη για εμβόλιο….στη μαγευτική Λευκάδα του Ιονίου πελάγους – Μπάχαλο με τα ραντεβού

Λαμία: Στέλνουν Λαμιώτη για εμβόλιο….στη μαγευτική Λευκάδα του Ιονίου πελάγους – Μπάχαλο με τα ραντεβού

Λαμία: Στέλνουν Λαμιώτη για εμβόλιο….στη μαγευτική Λευκάδα του Ιονίου πελάγους – Μπάχαλο με τα ραντεβού

Μπάχαλο με τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό στα εμβολιαστικά κέντρα καθώς κλείνουν ραντεβού για τους πολίτες, στην άλλη άκρη της χώρας.

Στην καρδιά της Ελλάδας, στη Λαμία, ζευγάρι επιχειρεί σήμερα να κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό και βρίσκεται μπροστά σε μια απίστευτη περιπέτεια αφού με την ίδια διεύθυνση κατοικίας και τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα στέλνουν τον έναν στη Στυλίδα και τον άλλον…. στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής στο νησί της Λευκάδας!

Όσες φορές και αν προσπαθήσαμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κατοικούμε στην οδό Αχαιών στη Λαμία και ο ταχυδρομικός κώδικας είναι 35131. Και ενώ το ραντεβού της συζύγου κλείστηκε για το Κ.Υ Στυλίδας, στέλνουν τον σύζυγο στη Λευκάδα, δηλώνει το ζευγάρι στο LamiaNow.

“Ωρες τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Απευθυνθήκαμε στον γιατρό, στο φαρμακείο, στο Νοσοκομείο Λαμίας, στον Δήμο,  στο Κέντρο Εμβολιασμών του ΕΟΔΥ, χωρίς αποτέλεσμα”, τονίζει το ζευγάρι περιγράφοντας τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να εμβολιαστεί χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι το Ιόνιο πέλαγος…

Στο μεταξύ, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται στην πόλη μας, με πολίτες, μέλη της ίδιας οικογένειας, με την ίδια διεύθυνση κατοικίας και βέβαια τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα, να στέλνονται για εμβόλιο, σε διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα με διαφορά….νομών, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση για την προχειρότητα του συστήματος αλλά  και για τις απαντήσεις που αναζητούν μάταια αφού ουδείς δεν δηλώνει αρμόδιος…

Παρόμοια, αλλά πιο κοντινή περίπτωση αυτή που ανέφερε ο Λαμιώτης δικηγόρος Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος για τον ίδιο και την σύζυγο του.

lamianow.gr

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid 19 σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr