ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΛαμία: Γονείς και βρέφος θετικοί στο τεστ κορονοϊού

Λαμία: Γονείς και βρέφος θετικοί στο τεστ κορονοϊού

Λαμία: Γονείς και βρέφος θετικοί στο τεστ κορονοϊού

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά από τα τρία νέα θετικά κρούσματα σε μια πενταμελή οικογέναι, που είναι γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού που επέστρεψε από τις ΗΠΑ και νοσηλεύεται σε Λαμία και Λάρισα αφού διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν ένα βρέφος μόλις δυο μηνών και οι γονείς του ενώ τώρα εξετάζονται και τα άλλα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο αδελφάκια του βρέφους δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν και αυτό είναι πολύ καλό, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

Από νωρίς το πρωί οι υγειονομικές Αρχές ξεκινούν αγώνα για να ιχνηλατήσουν τις επαφές της οικογένειας στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Διασωληνώθηκε ο 86χρονος

Δυστυχώς η υγεία του 86χρονου Λαμιώτη που επέστρεψε από την Αμερική δεν πάει καλά, αφού πέρα από το προχωρημένο της ηλικίας υπάρχουν και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία ευνοούν τον κορωνοϊό στην άνιση μάχη, που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας.

Στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.

Πηγή: www.lamiareport.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr