ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠαναγιώτης Λαφαζάνης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»: «Αισθάνομαι αηδία για το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Παναγιώτης Λαφαζάνης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»: «Αισθάνομαι αηδία για το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Παναγιώτης Λαφαζάνης στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»: «Αισθάνομαι αηδία για το κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συνέντευξη στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» στην εκπομπή «ΓΥΡΩ… NEWS» και τη Δήμητρα Λαοπόδη παραχώρησε χθες, ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για τους πλειστηριασμούς που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας λέγοντας ότι «τα Funds αγοράζουν κοψοχρονιά τα μικρά σπίτια και ζητούν από τους δανειολήπτες την εξόφληση στο 100%. Τα σπίτια αυτά είναι περιζήτητα και τα αγοράζουν μαζικά και για το λόγο αυτό οι τράπεζες τα πωλούν. Εμείς αντιστεκόμαστε σε αυτήν την ληστεία που γίνεται».

Ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. κάλεσε τον κόσμο να μην φοβάται να κατέβει στο δρόμο να παρευρεθεί σε ειρηνικές κινητοποιήσεις.

«Κυνηγούν εμένα για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες. Αυτό το κάνουν γιατί ξέρουν τη δύναμη των πολιτών. Εάν οι πολίτες κινητοποιηθούν όλοι αυτοί οι πλειστηριασμοί θα σταματήσουν» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πως νιώθει τώρα για τους παλιούς του συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά: «αισθάνομαι αηδία για το κατάντημα τους, διότι εγώ λέω τα ίδια πράγματα που λέγαμε όλοι μαζί. Το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη το λέγαμε μαζί με τον Τσίπρα. Όλα αυτά τα πρόδωσαν και τα εγκατέλειψαν για να μείνουν στις καρέκλες τους και την εξουσία».

Αναφορικά με τις συντάξεις, ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως «πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία. Ο κίνδυνος να κοπούν συντάξεις είναι πολύ μεγάλος».

Τέλος, σχετικά με το Σκοπιανό υπογράμμισε ότι «η συμφωνία ήταν μια συμφωνία εξάμβλωμα. Τώρα είναι μια συμφωνία κλινικά νεκρή. Είναι φιάσκο για την κυβέρνηση και Βατερλό για το ΝΑΤΟ και τη δύση».

Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για το επίδομα Θέρμανσης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ