ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΛ. Παλαιοδήμος: Η Εθνική Δημιουργία δεν θα συμμετέχει στις ερχόμενες εκλογές

Λ. Παλαιοδήμος: Η Εθνική Δημιουργία δεν θα συμμετέχει στις ερχόμενες εκλογές

ΑΡΘΡΟ

Λ. Παλαιοδήμος: Η Εθνική Δημιουργία δεν θα συμμετέχει στις ερχόμενες εκλογές

Γράφει ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος*

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν πέτυχε το στόχο της εισόδου στη Βουλή των Ελλήνων στις πρόσφατες εκλογές. Το πανελλαδικό ποσοστό μας ήταν μόλις 0,8%. Δεν καταφέραμε να πείσουμε τους πολίτες. Δεδομένου ότι το 0,8% είναι πολύ μακριά από το 3%, αποφασίσαμε ότι δεν είναι σώφρον να συμμετέχουμε στις ερχόμενες εκλογές. Οι πολίτες ήδη αποφάσισαν για εμάς.

Όσον αφορά στην Αιτωλοακαρνανία, λάβαμε 992 ψήφους δηλαδή μας ψήφισαν περίπου οι διπλάσιοι πολίτες σε σχέση με το 2019. Αυτό είναι μια μικρή επιτυχία του προσωπικού μου αγώνα. Το ποσοστό μας ήταν υψηλότερο στο Δήμο Αγρινίου (1,3%) σε σχέση με τον υπόλοιπο νομό. Πολύ μεγάλη ήταν η τιμή που μου έκαναν οι συγχωριανοί μου στο Παναιτώλιο, οι οποίοι μου έδωσαν το 12,6% (256 ψήφοι) και έφεραν την ΕΔ στην 3η θέση.

Δυστυχώς, ο αγώνας μας με έμφαση στην ελεύθερη οικονομία και χαμηλή φορολογία, την ασφάλεια και δημόσια τάξη, τα προστατευμένα σύνορα και την ενίσχυση της οικογένειας δεν ευοδώθηκε στην κάλπη.

Ήταν ένας έντιμος αγώνας, αλλά άνισος. Εν τούτοις, ο αγώνας των Ιδεών είναι σημαντικός ακόμη και όταν δεν συνδυάζεται με εκλογική επιτυχία.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους 992 Αιτωλοακαρνάνες που μας στήριξαν στις εκλογές και θέλω να τους ζητήσω να είναι περήφανοι για αυτήν τους την επιλογή. Ψήφισαν ένα καθαρό πρόσωπο, ψήφισαν ιδέες, ψήφισαν ελεύθερα και θετικά.

Θέλω να ευχηθώ στη Νέα Δημοκρατία, η οποία φαίνεται ότι θα έχει ξανά την ευθύνη της διακυβέρνησης μετά τις ερχόμενες εκλογές, αυτή τη φορά να εφαρμόσει τις πολιτικές που η συντηρητική παράταξη οφείλει να κάνει πράξη.

*Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος είναι επίκουρος καθηγητής νοσοκομειακής ιατρικής στην Ιατρική Σχολή AlbertEinstein, αξιωματικός εα της ΠΑ και ήταν υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στις πρόσφατες εκλογές

www.leonidaspalaiodimos.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ