ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΛ. Δημητρογιάννης : Η μόνη Περιφέρεια στη χώρα που παρέχει ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο στους δήμους

Λ. Δημητρογιάννης : Η μόνη Περιφέρεια στη χώρα που παρέχει ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο στους δήμους

Λ. Δημητρογιάννης : Η μόνη Περιφέρεια στη χώρα που παρέχει ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο στους δήμους

Κάτι σαν περιοδεία για την κλιματική αλλαγή έμοιαζε η σειρά επαφών που είχε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Λάμπρος Δημητρογιάννης. Ειρήσθω εν παρόδω χθες πανευρωπαϊκά επανήλθαν οι Fridays for future με μεγάλες κινητοποιήσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Ο Λ. Δημητρογιάννης επισκέφθηκε τους Δημάρχους Αμφιλοχίας, Ακτίου-Βόνιτσας και Ξηρομέρου, για να τους παραδώσει τα Τοπικά Σχέδια Κλιματικής Αλλαγής.

«Παρέχουμε πλέον στους δήμους μας, όλα τα απαραίτητα δεδομένα για τις επερχόμενες επιπτώσεις, όπως και τα προτεινόμενα μέτρα και δράσεις.

Διευκολύνουμε στο μέγιστο τις προσπάθειες των δήμων να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις δυσχέρειες του μέλλοντος, προασπίζοντας τις τοπικές κοινωνίες σε τομείς όπως η γεωργία, ο τουρισμός, η δημόσια υγεία, το περιβάλλον, οι παράκτιες χρήσεις και η ποιότητα ζωής.

Είμαστε η μόνη Περιφέρεια στη χώρα που παρέχει ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο, με το οποίο οι τοπικές κοινωνίες θα αξιοποιήσουν τους νέους πόρους!» ανέφερε σε δήλωσή του ο Λ. Δημητρογιάννης.

Εφημερίδα Συνείδηση

Γερμανικές εκλογές: Όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα μετά την εποχή Μέρκελ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr