ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚυβερνητικά συμπτώματα Κατρούγκαλου

Κυβερνητικά συμπτώματα Κατρούγκαλου

Κυβερνητικά συμπτώματα Κατρούγκαλου

Κυβερνητικά συμπτώματα Κατρούγκαλου. Ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσαν τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη. που άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζεται η αύξηση της φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών.

Έσπευσαν να το μαζέψουν γρήγορα, καθώς η προεκλογική ιστορία με το Κατρούγκαλο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά πρόσφατη.

Η κυβέρνηση πάντως λέει ότι εξετάζει μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής στο συγκεκριμένο κλάδο.  Ένα άλλο παρόμοιο σύμπτωμα εμφάνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει τον εαυτό του προβαίνοντας σε διευκρινιστική δήλωση, μετά την τοποθέτησή του στο συνέδριο του Economist στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της οποίας προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να μειώσει περαιτέρω τις ασφαλιστικές εισφορές κατά 1 ποσοστιαία μονάδα. Όπως επισημαίνει στη νεότερη δήλωσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, βάσει του σχεδιασμού της κυβέρνησης, η μείωση αυτή θα γίνει σε δύο δόσεις: μία κατά 0,50% το 2025 και μία το 2027 κατά το ίδιο ποσοστό.

Καλόν είναι να προσέχουν όλοι τι λένε…

Εφημερίδα Συνείδηση

Με πολίτες στη Σκουτεσιάδα και Καμαρούλα συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ